Az ügyvéd honnan a csudából tudta meg a telefonszámom?
Tavaly volt egy rendőrségi ügyem garázdaság, rongálás miatt, ezért felfüggesztettet kaptam. Fogadtunk egy ügyvédet, ami 400 ezer forint, de mondtuk, hogy szegények vagyunk. Megengedte a négy havi részletet.
100 ezret kifizettünk neki, majd tovább nem tudtuk fizetni, örülünk ha eszünk. 300 ezerrel adós maradtunk, vagyis én, viszont nincs papír a pénzről, csak a sima meghatalmazásról. Teltek múltak a napok hónapok, zaklatott, hogy adjam meg a 300 ezret. Nem reagáltam. Aztán megváltoztattam a telefonszámom, le is titkosíttattam, amit senkinek sem adtam meg, csak a szüleim, és a testvérem tudja, ők senkinek nem
mondják el.
Nézzük sorban:
👉Az új telószámom nem adtam meg egyik hatóságnak sem, sem a rendőrségnek, sem a bíróságnak.
👉Az ügyvédnek sem.
A tudakozó rendszerben nincs, mert mondom titkos.
Ma egy nem fogadott hívásom volt, meglepődve szembesülök vele, hogy az ügyvéd hívott volna.
Itt tanakodtam, hogy anyukám és a testvéremen kívül senki nem tudja az új telefonszámom.
Honnan tudta, tudhadta meg az ügyvéd az új telefonszámom?
Esetleg mivel az ügyvéd jogi személy, neki kiadja a telefonszolgáltató, akkor is ha titkos vagy mi?
Jogi személy, de nem nyomozó, azaz nincs joga kutakodni.
Nem tudom, tiszta relytély.
Te komolyan egy ügyvédet próbálsz meg szivatni?
Eszednél vagy?
Ugyanezt a sztorit már vagy ötször feltetted, a végére mindig "megoldódik", aztán meg pár hónap múlva kiírod újra.
Nem unod már ezt a kamuzást? Mert mi legalábbis nagyon is unjuk.
Amúgy meg Levike, olyan nyugalom volt itt, amíg börtönben voltál. Menj vissza, a mi kedvünkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!