Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért hiszik azt az emberek...

Miért hiszik azt az emberek hogy a rendőr gyilkost szabadon engedik ?

Figyelt kérdés
Szerintem nem lesz ismét ki engedve ezt a hibát ők se akarják újra elkövetni úgyhogy vagy életfogytiglan a börtönben vagy a rabkórházban marad amíg él.
2023. jan. 17. 17:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%
Tíz év, és kint lesz. Előveszik a nehéz gyerekkorát, meg drogbeteg. Tulajdonképpen nem is akarta. Lehet még kártérítést is fog kapni, mert a csúnya rendőrbácsik gorombák voltak vele.
2023. jan. 17. 18:16
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
9: nem ér kevesebbet, de egy fodrász vagy egy szakács nem találkozik a munkájában tipikusan ilyen helyzetekkel, a rendőr viszont a bőrét viszi a vásárra, amikor ilyen drogos örülteket szerel le, hogy akár bele is vághatják a kést
2023. jan. 17. 18:18
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
25 évből 25 évet fog rács mögött ülni, de bent tisztelni fogják, úgyanis bűnözők között lesz, nem értelmes emberek között.
2023. jan. 17. 18:34
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Majd megharmadolják.
2023. jan. 17. 19:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Közfeladatot ellátó személy.

Szóval többet ül az, aki rendőrt támad, mint aki fodrászt.

Egyébként a gyilkossági kísérletek miatt 3 gyilkosság a vád, jogi szakértők szerint 40 év múlva szabadulhat majd feltételesen, ha nem nyilvánítják elmebetegnek.

Nyomtatott sajtóban olvastam, online sajnos nem találtam.

2023. jan. 17. 21:15
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Az ilyeneket 40 év múlva sem szabadna kiengedni. Akár bolond, akár nem.
2023. jan. 17. 21:29
 17/23 anonim ***** válasza:
65%

"Nem ne értsd félre nem ér kevesebbet de ha egyszer rendőr volt az áldozat sajnos akkor nem fogok helyette kőműves férfit mondani"

Akkor ennyi erővel ha kozmetikust öl meg valaki, akkor meg miért nem fetétlenül teszik hozzá, hogy meghalt xy nevű kozmetikus nő? Mert a kozmetikus foglalkozás ilyen téren nem számít hírnek, de ha rendőr, az már igen. Persze a rendőröknek az a dolguk, hogy a bűnözést megszüntessék, igaz, sokszor szándékosan nem teszik.

De a rendőrgyilkos szóban nem a gyilkosságon van a hangsúly, hanem a rendőrön, legalábbis általában. De ha egy rendőr jól végzi a munkáját, akkor ő tulajdonképpen a többi emberért IS felel, tehát ilyen téren mégiscsak más kategória.

De ettől még azért legyél tisztában vele, hogy Magyarországon olyan ritkák a rendőrgyilkosságok, hogy most éppen történt egy, és máris ezzel van tele a gyk.

Komoly dolog ami történt, szomorú dolog, de nem kéne így felfújni. Azért nem egy 50 fős maffiózócsoport indított tűzharcot 50 felfegyverzett rendőrrel.

2023. jan. 18. 00:07
 18/23 anonim ***** válasza:
56%

"Közfeladatot ellátó személy.

Szóval többet ül az, aki rendőrt támad, mint aki fodrászt."

Én is tudom, hogy különbség van, ezzel nem világosítottál meg. De ettől függetlenül ne tegyünk úgy, mintha ez sokkalta sokkalta kegyetlenebb dolog lenne, mint egy random civilt megkéselni és megölni az utcán.

2023. jan. 18. 00:09
 19/23 A kérdező kommentje:
Értelek
2023. jan. 18. 00:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
25 évet szinte biztos hogy megkapja.
2023. jan. 18. 03:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!