Mi történne ha a egy könyvtárból kikölcsönzött könyvet 20 év múlva se vinne vissza egy illető?
Ez körülbelül azt jelenti, hogy loptál egy könyvet.
Ha 5 évig nem szólnának semmit, akkor a dolog elévülne.
De nem lesz ilyen szerencséd, szólni fognak
Elvisz a könyvtárrendőrség. =).
"Gyere fiam, rendőrfelügyelő vagyok..." majd bevisz a bokorba és szexuálisan inzultál hátulról =). Emellett rád fog hárulni az a feladat is, hogy megmentsd a világot a gonosztól =).
Bocsi, de pont tegnap olvastam el Stephen King: A könyvtári nyomozó kisregényét =).
van nálam egy könyv, a nagyim 1962ben kölcsönözte ki a dunaföldvári városi könyvtárból. azóta sem keresték rajtunk :D
mostmár örök emlék.
Attól függ. Ha nem kereste senki, akkor jó eséllyel elkönyvelik "ismeretlen"-nek az állapotát és kész. Az egyetemről egy rakás olyan könyv van, amit évek óta vissza kellett volna vinni az online kereső szerint. Mi történt? A legutóbbi összellenőrzéskor vagy ki lett véve a nyilvántartásból vagy "ismeretlen" címkét kapott, ahogy elnéztem.
Persze könyvtől is függ. Ha eltűnik egy értékes ritkaság, annak utána mennek. Ha egy olyan, amiből van még két tucat, akkor általában tapasztalatom szerint hagyják a fenébe a macerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!