A rendőrgyilkos lényegében csak önvédelemből szúrta meg a rendőrt?
* értsd:
Feltételes alatt lopott még 300 ezer értékű fontot és forintot vegyesen, és lebukott, pedig a legtöbb kamera helyeét ismeri Debrecenben.
Akkor vitték be böribe asszem 8 hónapra. De már egy éve szabadult.
#10, #11 Az Isten áldjon meg, a számból vetted ki a szót.
Nem én, hanem te mesélted el ki vagyok.
Egyébként az elmeorvosi véleményem itt van fent gyk-on amikor 2022 december 27-én feltöltöttem több képet, képfeltöltősen és az első az amikor a poffice ügy nyomozati anyaga a konyhaasztalon van, alatta p3dig ott van az elmeorvosi véleményem.
Tudod ez egy Nyíregyházás kérdésnél van.
Ha picit okosabb lennél, tudnád, hogy miért rossz az, ha ennyi mindent tudnak rólad idegenek.
Ráadásul nem olvastam még rólad jó, vagy semleges véleményt.
Azért nem jó ha tudják ezeket rólad 14-es mert így mindenki tudja hogy egy alja bünöző vagy. Egy senki a rendes emberi társadalomba. Ja, és még valami. Nem fogok semmi reakciót adni olyan privát üzenetre ami nem üt meg egy bizonyos, inteligens emberi szintet.
Neked 10-es meg köszönöm hogy ezt leirtad és most már érteni fogom hogy mi ez a LEVIKE szöveg egyes posztoknál.
Utolsó. De én vállalom is, hogy sokat loptam, vtam börtönbe, de már nem lopok.
Loptam mecsetből, sportklubból, sòt még az egyik kick-box sportklubból 2017 májusba, elloptam 55 ezret egy kabátzsebből, pechre pont rendőr lehetett az illető, mert a másik zsebben egy hivatásos rendőrigazolvány volt hivatalos számmal.
Tessék.
Megvolt a vizsgálat, jogos volt a fegyverhasználat, a rendőr jogosan lőtte meg.
A rendőrségnek több infója volt a vizsgálat lefolytatásához, nem csak cikkeket olvasott a dologról.
Úgyhogy az az irányadóbb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!