Aki Rendőrségen hivatásos állományban végez kizárólag irodai munkát, annál mennyire veszik komolyan a szemészeti alkalmassági vizsgálaton a dioptria határokat manapság?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy lazább valamivel a rendszer, mint évekkel ezelőtt, például a magasságkorlát esetében is.2023. jan. 14. 21:41
1/7 anonim válasza:
Semennyire. Örülnek, hogyha van valaki, aki jelentkezik. Nézd megy a fideszes G.I. Joe-kat, a határvadászokat. A fele bukott tesiből így első ránézésre, de nincs már, muszáj őket felvenni.
2/7 anonim válasza:
Aki irodai munkát végez, annak is ugyanazt a felvételi eljárást kell megcsinálni, mint mindenki másnak.
3/7 anonim válasza:
Engem a munkaügyi hivatal rakott át oda, hogy amíg nem találnak nekem semmit, addig csinálgassam az excel táblázatukat. Nem volt semmilyen alkalmassági vizsgálat, sanszos, hogy nem is feleltem volna meg, de az irodában még én voltam a legfittebb. Zsírmalac harmincas anyukák dolgoztak az irodában.
4/7 anonim válasza:
Utolsó! Te ugye a Debreceni Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályán dolgozol? Te vagy Rőder Ákos járőr, a nagy kopasz?
5/7 anonim válasza:
Nem. :D Az ország másik vége, miért?
6/7 anonim válasza:
Ha barkóbát játszottunk volna, akkor ez egy elég korai tipp lett volna. :D
7/7 anonim válasza:
@5 Levike őt ismeri a legjobban Debrecenből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!