Franciaország és Olaszország egy-egy lakótelepén akkora a szervezett bűnözés hogy a bejutási pontok, konténerrel és figyelőkkel várják a rendőröket, ennyire laza a törvény?
A háztetőről, lakások folyosóiról figyelik a kölykök azt a részt, amit rájuk bíztak, ha gyanús a mozgás kézjelekkel és fütyüléssel jelzik a többieknek hogy járőrök jönnek.
Rendőrként szólnia kell a "kapusoknak" hogy bemenne szétnézni, tennének egy kört, a területen meg van aki símaszkot hord.
Ezek a helyek már be vannak biztosítva annyira hogy ha több rendőrautó jön, és rossz szándékkal, akkor egyszerűen megdobálják kigyújtják őket, ha meg szorul a helyzet arra is van lépésük, csak a drog, pénz fegyver kéznél legyen.
Marseille-t megerősíteni tudom.
Oda mentünk kirándulni a családdal, hát ami este ott fogadott minket, mikor kicsit letértünk a turisták által járt részekről, az döbbenet volt.Mintha nem is az Eu-ban lennék, hanem valami olcsó gengszterfilmben.
Akkor ébredtem az ámulatból, mikor a nyári melegben este egy két méteres mocskosul kigyúrt néger bőrmellényben elénk állt, és azt kérdezte hogy porcukrot akarok venni vagy nő kell.
Angolul mondtam nekik családdal vagyok, turisták vagyunk, erre vigyorgott egyet, majd elkezdi mozzarellás pizza.
Ennyi volt, egy két dudálás, fütyülés és már mehettünk is tovább.
Nyilván ez volt arra az estére a jelszó, de én abban a pár percben 5 évet öregedtem, meg 5 liter víz kijött belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!