Előállításnál olyan rendőr vam bent a rendőrségen, aki máskor utcán jàrörözik?
Amikor a járőrök előállítanak valakit, akkor beviszik az előállítóba, ahol van 3 darab zárka, a zárkák előtt pedig egy régi asztal amin egy nagy füzet van. Ahol van a szolgálatirányító tiszt abba az irodába van egy sima rendőr és utóbbinak szoktak szólni, hogy jöjjön már mert bevittek egy embert és fel kell írni mik vannak nála. Még a pénznek a számát is darabodként. Ezt azért írják fel, mert be az előállító zárkába nem vihet be semmit az ember. Van azonban olyan is, hogy mire már a felírogató rendőr végez a felírással, már be sem kell mennie az előállító zárkába az embernek, mert hamar jön le a nyomozó és már mennek fel az irodába kihallgatásra.
Engem az érdekelne, hogy az a rendőr aki aznap ott a kapitányságon az előállítottaknak írja felfele a cuccait, az csak olyan felírórendőr bent, vagy utcán is szokott járőrözni?
Igen, levike.
Mindenhol 3 zárka van.
"Ezt azért írják fel, mert be az előállító zárkába nem vihet be semmit az ember."
Rosszul tudod Gyula, elsősorban nem ezért.
Tudod mennyi papírmunkája van a rendőrnek egy rohadt előállítással? Amit látsz írkálni az előállítóban, az csak egy töredék része.
És igen, aki előállít, az járőr is természetesen.
De minek magyarázom én ezt el egy olyan bűnözőnek, aki úgyis jobban tud mindent mindenkinél?
Dolgozzál Gyula, ne a rendőrséggel foglalkozz, mert istenemre mondom, megtalállak, oszt behajítalak a katracba!
Ne tedd ezt, kérlek, én szeretem a mozdonybelsőt! :(((
(Amúgy láttam már mozdonybelsőt, ne izgulj. Láttam én már annyi mindent, amit te még nem. Vagyis lehet hogy igen, de másik perspektívából. Úgy is mondhatnám, én az asztalunk túloldalán ülök ;))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!