Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség szokott vallatni...

A rendőrség szokott vallatni akár itthon, akár külföldön?

Figyelt kérdés

A kérdés főleg külföldre vonatkozik, de nincs külföldi rendőrség kategória, csak egyéb kérdések.

Tehát el akarnak kapni mondjuk egy nagyobb maffiózót, egy dorgbáró embercsempészt mondjuk, de nem tudják jogilag elkapni, sehogy se. Akkor ha elkapnának egy nála kisebb kaliberű embert, aki közvetve kapcsolatban áll vele, és kiszedik belőle az információt? Ez persze nem jogilag korrekt, de ha jogilag korrekt a dolog, akkor bármelyik bűnöző maradhat szépen csendben és akkor sosem szedik ki belőle a dolgokat.

Például egy piti drogdílert, aki közvetve a nagyoktól kapja a cuccot, vagy másféle bűnözőt, egy verőembert pl.

2023. jan. 9. 14:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor a pécsi rendőrök ilyen erőszakosak?

Ez nem megengedett Magyarországon. Ha velem elkezdenék, megmondanám, h ezt a viselkedést fejezze be de nagyon gyorsan mert baja lesz.

Levike voltam.

2023. jan. 9. 19:35
 12/14 DK-s ***** válasza:

Sokra nem mennél vele, ha megpanaszolnád. Az őrsparancsnok bírálja el.

Ha pedig át mész az ügyészségre feljelenteni, konkrét bizonyíték nélkül esélytelen vagy. Tudom.

Én is jelentettem fel rendőröket, az ügyész a négyszemközti meghallgatáskor mondta hogy ő is tudja hogy igazat mondok, de a főügyész ejtette a vádat.

Cseszheted.

2023. jan. 9. 20:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Dk-s!

Levike vagyok.

Akkor van más. Az ilyen ganéj rendőröket ki kell figyelni és valamelyik verekedős havernak szólni és elbeszélgerni vele, ha megy haza.

2023. jan. 9. 21:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Dk-s, te elolvastad a kérdésemet, hogy ez külfölddel kapcsolatos kérdés? Ne Levikével vitatkozz, hanem a kérdésre válaszolj.

Mellesleg a kérdés nem arra irányult, hogy piti bűnözőket akarnak direkt szivatni, hanem hogy így akarnak elkapni igazi nagyfiúkat.

2023. jan. 10. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!