Mi a véleményetek a videóban látottakról?
Nem érdekel.
Èrdekel az, hogy engem nem érdekel?
Mert, ha nem érdekel téged az, hogy engem nem érdekel, akkor miért érdekeljen engem az, ha téged sem érdekel?
A videóban egy értetlen migránst látunk aki nem érti meg, hogy lezárás van és azon az úton nem mehet haza.
Látjuk még a kamerást aki tolmácsként van jelen és a videó feltöltése miatt egy igazi suttyó.
Illetve szerencsétlen rendőr urat látjuk akinek meg kell bírkóznia az ilyen aljadék, értetlen migránsokkal is. Maximális respect a rendőr úrnak.
A migráns remélem hazajutott és vissza se jön soha, a kamerás meg megérdemelne egy hátbaveregetést a gumibottal amiért megsértette egy hatósági személy kérését.
Miről beszélsz? Kérdezte az autós, hogy akkor merre mehet, mivel le van zárva az út, de ő viszont arra lakik, valahogyan a lakására kell jutnia. Erre a rendőr semmit nem tudott mondani. Illetve tudott, hogy menjen a pics@ba egyenesen, ezt is magyarul. Azért gondolj bele, hogy te mennél egy külföldi országban, le lenne zárva az út, majd kérdeznéd a rendőrt, hogy akkor merre tudsz elmenni a szálláshelyre, ő viszont semmit nem tudna mondani.
Lehetnél annyira igényes, hogy legalább elvárd, hogy a rendőr alapfokon tudjon angolul, tekintve, hogy világnyelv. Gondolom, hogy te sem tudsz valami sokat.
Mit vársz szaros nettó 130k-s fizetésért? Nem a legélesebb elméjű emberek fognak ennyi pénzért dolgozni. A kutya sem akar rendőr lenni.
Régebben túljelentkezés volt a rendőrséghez, most már azt is felveszik akinek ránézésre megvan a négy végtagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!