Az ügyészek szokták figyelni az internetes oldalakat?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy ügyész aki nagyon utál vkit, ezért leakarja csukatni.
Lehetséges, hogy ennek érdekében bármit bevet?
Akár arra is képes, hogy megfigyelje az internetes oldalakat (TikTok, Facebook, Instagram, Gyakorikérdések, stb.), hogy nem e említ, tesz fel olyan dolgokat amivel lebuktathatja az illetőt?
Vagy hétvégén tényleg sütiket sütögetnek?
2022. dec. 10. 17:02
11/21 anonim válasza:
Te voltál elòzetesbe a poffice ügybe?
12/21 A kérdező kommentje:
Igen.
2022. dec. 10. 20:22
13/21 A kérdező kommentje:
Betörtem egy öltözőbe és kiraboltam egy diáklányt
2022. dec. 10. 20:23
15/21 anonim válasza:
Nem a debreceni mecsetbe surrantál be, ami az Egyetem Sugárút 56. szám alatt van és elvittél 256 ezer forinot és 100 angol fontot, ami egyben 306 ezer forint összesen?
17/21 MDaniel98 válasza:
Ha nem tud rábizonyítani semmit, akkor hiába.
18/21 anonim válasza:
Egy internetes bejegyzés alapján is lehet börtön. Volt olyan hogy valaki csatlakozni akart ahhoz a bizonyos terrorszervezethet és erről tett fel kérdést, hogy lehetne kivitelezni, azon túl hogy a kérdést törölték, mehetett a börtönbe, mivel valaki feljelentette az oldal használói közül (vagy a moderátor/üzemeltető) és ezátal lebukott.
19/21 anonim válasza:
Ezt jó tudni.
Anno írt nekem az oldalon egy pedofil, remélem őt is feljelentették a moderátorok.
20/21 A kérdező kommentje:
19!
Én több bűncselekményt vallottam itt már be amit a szegedi rendőrség a mai napig nem tusott bizonyítani és még sem történt semmi.
Sőt tervezett bűncselekményekről is írtam már itt és így se történt semmi.
2022. dec. 16. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!