Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Akkor mégse gyanúsítanak meg?

Akkor mégse gyanúsítanak meg?

Figyelt kérdés

Letartóztatásban voltam a Hajdú-Bihar megyei büntetés-végrehajtási intézetben (Debreceni börtön) 2021.05.03-tól 2022.01.13-ig, mert rengeteg lopást elkövettem előtte, így a többszörös halmazat miatti 4 év 6 hónap max kiszabható büntetés miatt féltek, hogy lelépek, ezért.

Azonban jan.13-án szabadultam.

Május dlején idézést kaptam a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályáról, hogy be kéne menni "TANÚKIHALLGATÀSRA".

Be is mentem, mert kötelező volt és azt közölték, hogy 2022. január 20. környékén a debreceni Kossuth Gimnáziumból elloptak valamit a tornacsarnok folyosójáról, ahol kislányok edzettek, azonban nem öltöői lopás volt, hanem az ott dolgozó egyik takarítónőtől elloptak valamit.

Közölték, hogy én akkor ott jartam, mert a rendőrök valami képet mutattak rólam az ott dolgozóknak, akik igenis állították, hogy én vagyok aki a képen van, én jártam ott engem láttak aznap este. Ez nem kamerakép, hanem a rendőrök mutattak valami képet rólam, gondolom vitték, hogy én vagyok e az.

Kamera nincs, azaz nem látta semmi kamera, hogy én lennék a tettes, csak sok ilyen ügyem volt és ott is jártam aznap este és felmerül a nyomozóhatóságnak is, hogy én voltam e vagy sem.

Mondtam a nyomozónak kihallgatás vegén, hogy azt hiszik én voltam? Mert rajtam kívül.aznap este sok gyerek ment el ott, azoknak a szülei is jöttek a gyerekükért, valamint kettlebell edzés is volt a tornaszobában es oda kúlön jőttek felnőttek többen is, így az épületkomplexumban kb. 70 ember járt aznap este. Azt mondta a nyomozó, hogy nem hiszi, hogy én voltam, csak tanúként meghallgatott és ennyi hogy esetleg én sem láttam e gyanús személyt. A végén jőtt be egy másik nyomozó, köszönt a nevemen, akivel kicsit konfliktusba kerültem és mondta, hogy "Leszel te még a debreceni bv-ben, hiszen a tanúkból lesznek a legjobb gyanúsítottak." Inkább nem írom le, hogy mit mondtam ekkor, ezt hagyjuk.

Lényeg. Év vége van lassan és ez ügyben nem jelezték még, hogy be kell menni mègegyszer egy folytatólagos tanúkihallgatásra vagy gyanúsításra.

Lehet megtalálták a tettest, vagy nem és felfüggesztették a nyomozást?

Ezekszerint nem fognak meggyanúsítani már?

Jó lenne, ha nem, mert nem én voltam, de ugye csak tart az ember, mert ártatlanul is rávernek valamit az emberre. Előfordul.

2022. dec. 10. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

B. úr csak a konditeremben rabolt. A többi dolog lopás volt.

Levike imposztorja ezért is béna a kamu kérdéseivel (magát Bánfalvinak hívja, mert a B. Gyula nevében nem tudja, milyen vezetéknevet rejt a "B.), illetve nem tudja mi a különbség a lopás és a rablás között. Amatőr hiba.

2022. dec. 11. 10:33
 12/12 anonim ***** válasza:
51%
Dehogynem.
2022. dec. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!