Ma napig jellemző a rendőrségre hogy az éjjeli randalírozókat akiket bevisznek "megverik"?
Figyelt kérdés
ha valaki nagyon értetlen és ellenszegülő, előfordulhat fizikai bántalmazás a hatóság részéről? olyan amit már nem lehet máshova sorolni minthogy direkt lever az illetőnek egy pofont pl.2022. nov. 27. 22:50
11/19 anonim válasza:
Jól tette, hogy így beszélt veled. Ha megvernek, majd talán meg is tanulod.
12/19 árokpart válasza:
Na de miért tördelsz autókon, más autóján bármit? Miért nem sportolsz, edzesz, élsz normálisan mint a többi ember. Melelsleg a rendőrök miért higyjék el, hogy többet ugyanazon a környéken nem csinálod ezt vagy már korábban nem csináltál ilyenekt. Érdekes a társadalom többsége nem kerül ilyen helyzetben. Ez nem olyan, hogy rosszkor voltál rossz helyen az ilyet azt csak előre megfontoltan, szándékosan lehet elkövetni.
13/19 A kérdező kommentje:
hát sem előtte, sem utána nem voltam hasonló helyzetben
2022. nov. 27. 23:36
14/19 árokpart válasza:
Kényszerített valaki, hogy rongáljál vagy valaki megfogta a kezedet és úgy törted le az ablaktörlőt?
15/19 árokpart válasza:
Bár inkább kamu szaga van a kérdésnek.
16/19 A kérdező kommentje:
csak leírtam hogy jártam, a kérdés része meg fő részen olvasható. én féltem akkor fizikaitól is
2022. nov. 27. 23:44
17/19 anonim válasza:
A Fidesz óta nem. Krumplit, vagy csalok!
18/19 anonim válasza:
Fu de jól tették. Egyébként csak az igazat mondták rólad. Az miért fáj?
Meg is kellett volna verni
19/19 Dzsonszi válasza:
Erre akkor kellett volna gondolni, mielőtt letörted a tükröt. Olyan gyorsan tudnak jönni az emberek a jogaival, de a kötelességeikkel, hogy ne kurd már szét más tulajdonát, az már nem érdekli őket. Ha a gyerekem lennél még örültem is volna ha kaptál volna a rendőrségen, a későbbiekben még hasznodra is vált volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!