Büntetés-végrehajtásnál fizikai alkalmasság mennyire nehéz?
"Sokat olvastam utána"
Akkor olvassál még.
Ne itt várj választ, hanem a büntetés-végrehajtásiakat kérdezd!
Meg alul a kulcsszavak között mi az a "félelem" szó?
Ja értem. Ha félsz a büntetés-végrehajtás nem neked való, ahol be kell menned a gyilkosok közzé.
Gyerekek. Rúgjatok szájba, ha nincs igazam.
Mi a pontos kérdés?
Nyilván a max pont az nehéz.
A "megfelet" az annyira nem vészes.
De 100kg-val fekvenyomni pl sehol nem kell (még a TEK-nél sem), 60kg van amit legalább egyszer ki kell nyomni.
A hajlított karú függés alapból nem vészes, de ha max pontra hajtasz, a végén a kezed nem fogod érezni.
A futás az tényleg szpás, mert közel sprint tempó kell végig a 2km-en. Az "vígasztalja" az embert, hogy csak egyszer kell kibírni.
Kedves Kérdező!
Hány éves vagy és milyen fizikumú? Sportoltál valaha? Miért szeretnél BV-ben dolgozni?
Értem, hogy a sikertelenség aggaszt, de attól Te nem vagy kevesebb! Beszélhetünk erről a témáról általánosságban, ha szeretnél. (Megfelelési kényszer, akár saját magadnak, stb.)
Van két szám, amit nem kötelező megcsinálni (a síkfutáson kívül).
Ha nem megy a fekvő, akkor ne csináld. Ha nem megy a függés, akkor azt se.
Van még felülés, ingafutás, fekvenyomás. Valamelyik csak megy?!
Ha nem, akkor halassz egy évet, és készülj fel rá.
(Egyébként egyáltalán nem nehéz a fizikai szerintem. Én múltkori a rendőrségen (ugyanaz mint a BV felvételi) kimaxoltam full pontra úgy, hogy majdnem egy éve nem edzettem. Ne cs3ssz már fel, hogy nem fog menni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!