Ha már van érettségim akkor hogyan lehetek rendőr?
Ahhoz elég lett volna 8 osztály is.
Kár volt tanulnod.
Megkérdezhetem a tisztelt "nagyérdemű közönséget", hogy mire fel pontoztatok le?
A 8 osztályos alapfeltétel a következőkre érvényes:
-Szerződéses határvadász
-Rendőrjárőr
-Iskolaőr
-Fegyveres biztonsági őr
A járőr például egy 10 hónapos gyorstalpaló, de már a második hónapban szolgálatba helyezik.
Tényleg azt képzelitek hogy a rendőrség valami elit munkahely, aminek presztízse van?!
A tiszthelyettesen kívül bármelyikhez elég 8 osztály.
Ha egy segédmunkás mondjuk ma a talicskát tolja az építkezésen, az könnyen lehet hogy februárban már fegyverrel az oldalán sétafikál, és esetleg pont téged igazoltat.
Úgy el van ez baxva, ahogy "illik".
De ez persze politikai vonatkozásban teljesen érthető.
A fegyveres állományt olyan elemekkel kell feltölteni akik menőnek érzik magukat a rendőri mivoltuktól, és hálásak ezért.
Ez a kretén DK-s mindenhez oda okoskodik, de mindig kamu dolgokat ír.
“ A járőr például egy 10 hónapos gyorstalpaló”
Innen látszik, úgy okoskodik mindenhova, hogy ötlete sincs miképpen működik.
Minden létező tiszthelyettes járőr beosztásba kezd, a 2 éves és a 10 hónapos is.
Emellett ötletem sincs miről beszél, hogy a 10 hónapos képzésre mehetsz érettségi nélkül, miközben megnéztem a 10 hónapos felvételi felhívást amibe feketén fehéren benne van a felvételi követelmény közép vagy emelt szintű érettségi.
De hát van aki nem tud olvasni, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!