Mit szóltok a 75 éves járóbottal járó magyar bácsi lincseléséről?
Támadás kiváltó oka:
(k)átrányos helyzetűek megtámdaták mert leült a közelükbe a villamoson.
33.
Nálad is megy a szövegértés.
Hol írta bárki is, hogy a "kedvenceik" lennének?
Megoldást pedig még senki nem írt, meglepő.
35.
Oké, és azt hogy oldod meg uniós keretek között?
Mikor pont, hogy még több bevándorló befogadása lenne az unió célja?
37.
Szeretném, ha idéznéd, ahol írtam, hogy fideszes vagyok.
Az unió emlegetése meg nagyon is releváns.
#34 Mondjuk kezdésnek az is elég lenne, ha megszüntetnénk a cigányok pozitív diszkriminációját, helyreállítanánk a rendőrséget.Neked nem tűnt fel, hogy a cigányokra nem vonatkoznak a törvények?De semmilyen törvény nem vonatkozik rájuk.Ha kapnak is valamit, az gyakorlatilag semmi, ráadásul egy nem cigány ember sokszorosát kapná ugyanazért a bűncselekményért.Ha magyarra támad egy cigány, a cigányt kell sajnálni, a magyar meg büntetést kap azért is, ha esetleg megvédi magát velük szemben.
Most tekintsünk el a rablásoktól, gyilkosságoktól, bandaháborúktól, vegyünk egyszerűbb példákat.
Én egy kisebb városban lakom, voltak itt olyan cigányok, akiknek a 16 év ALATTI gyereke egész nap luxusautóval furikázik a városban.Most nem azért, ez hogy vezethet, mikor hivatalosan a kora miatt jogosítványa sem lehet?Ilyet nem cigányoktól sosem láttam!Ezeket sosem állítja meg a rendőr?Pedig mondom, ez nem egy nagyváros, nem egy Budapest, ahol el lehet vegyülni.
Azt meg sem említem, hogy egyik sem dolgozik a népes családból, miből telik nekik vadiúj luxusautókra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!