Mi az oka, hogy Nyíregyházán ennyire kemény a rendőrség?
Huhh apám. Amúgy Nyíregyházán még a mosdóban is van kamera. Nem a vécé részen, hanem a mosdó részlegben, ahol a kézmosók vannak.
Ott bemész valahová, ha nem ismernek csak néznek ki vagy... Mármint Nyiregyen.
Amúgy #7 te sem messze laksz Nyíregyházától, ha "Nyiregy" ként mondod.
Akit előzetesbe tesznek azt meg nem szokták kiengedni, ugyanis nem azért teszik előzetesbe, hogy majd egy év után kiengedjék. Oda bekerűl, ott marad míg le nem űli a büntit. Előzet, ha ítélet lesz, akkor elítéltként marad tovább. Nem engednek ki ítéletig. Nah jó van kiengedés kb százból egy, azaz 1%.
#10. Lakj akkor Nyíregyházán, senki nem tart vissza. Én be nem akarom a lábam többé tenni oda.
Szerencse, hogy messze is lakom Nyíregyházától.
#11 hát ja ha a bíró kiosztja az éveket arra azért figyel hogy legalább annyi legyen mint amennyi az előzetes időtartama volt. Ez már csak ilyen, ha nem lop valaki akkor nem lesz ilyen problémája :)
Igen gondolom mennyire sírnak valaki után az ott élők ha nem megy oda vissza lopni :D
Ha fennáll az őrizetbevétel lehetősége, akkor a tulajdon elleni szabálysértés\lopás mindenképp elzárással sújtható.
Szóval nem Nyíregyháza a kemény, hanem Debrecen laza, Levike.
Egyébként tetszett az a válaszod, hogy biztos nem lennél nyíregyházi ha ilyen szigorúan veszik a dolgokat. Hát komám, nem kell lopni és kész. Kabaré vagy te Gyula. :D
Már az is észrevehető, hogy Nyíregyházán a moziba a bejárati ajtó mellett, ha vki bemegy a vécébe a recepciós egyből felugrik és kérdezi, hogy miben segíthetek??? Kiskunfélegyházán, vagy Cegléden meg, ha bemész a vécébe, de tovább nem mész, látja a recepciós, nem szól, mikor mész elfelé, köszönsz, mosolyogva köszön vissza. Nyíregyházán egyből megkérdik, ha idegent látnak, ott jobban figyelik, hogy ki miért megy be mozi, kulturház, ahol van wc. Nyíregyházán az ott lakól is mintha jobban fel lennének készítve, hogy kiszúrják, ha valami "gáz szagot" éreznek.
Huh én nem is megyek többet oda az biztos. A vonatbol is ordibáltam és vertem a térdem mikor elindult a vonat Nyíregyházáról, hogy na többet ide nem jövök. Nem látta senki egyedül voltam a kocsiszakaszban. Utálom Nyíregyházát.
Konkrétan semmit nem tudok Nyíregyházáról, de pusztán emiatt megtetszett.
Ha meg nem akarsz ülni, akkor ne lopj.
Nem bonyolult, próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!