Ha valakivel rendkívüli haláleset történik akkor a jegyzőkönyvet kiadják a családtagoknak ?
Anyám 1 hónapja találtam meg az usvaron kipurcanva, még semmit sem kaptam.
2. Az a nem rendkívüli, ha egy 80 éves meghal a kórházban...
Az ha vki az Anyját az udvaron találja meghalva, nah az az!
Apám 84 évesen halt meg kórházban, hosszabb betegség után... azt elfogadtam, a kór vele járója volt...
Anyám 52 évesen halt meg hirtelen a hátsó udvaron... nah sztem az egy rendkívüli haláleset volt!
#7 , pontosan ezt akartam én is írni.
Be is másolom, hátha innentől előbb gondolkodnak, aztán írogatnak az emberek. A tudás hatalom..
"(3)
Rendkívüli az a halál, amelynek természetes módon való bekövetkezését a körülmények kétségessé teszik, így
a) bekövetkezésének körülményei bűncselekmény elkövetésére utalnak,
b) közlekedési vagy foglalkozás körében bekövetkezett baleset okozta vagy annak gyanúja merül föl,
c) egyéb baleset vagy mérgezés okozta, és a halál bekövetkezésével összefüggésben szükséges a felelősség vizsgálata,
d) öngyilkosság okozta, vagy a körülmények arra utalnak,
e) az egészségügyi ellátás során következett be, és az egészségügyi dolgozó foglalkozási szabályszegésének gyanúja merül föl,
f) bekövetkezésének előzményei, körülményei ismeretlenek, és nem állnak rendelkezésre olyan adatok, amelyekből megalapozottan következtetni lehetne a halál bekövetkeztének körülményeire,
g) fogvatartott elhalálozása esetén."
8.!
Ha elmegyek este dolgozni, Anyámnak ekkor még semmi baja, másnap reggel arra érek haza, hogy holtan fekszik kint az udvaron, az melyikbe esik?
Utólagos info: boncolás tüdővizenyőt állapított meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!