Meddig figyelhet egy embert a hatóság?
Alapos a gyanúm hogy megfigyelés alatt állok (részleteket nem írnék mert) nekem alapos a gyanúm. Na mindegy.... Meddig figyelhet a rendőrség? Itt most ne egyenruhás figurákra gondoljatok, hanem civil ruhás rendőrökre. És ne neten keresztül megfigyelésre gondoljatok. Szóval törvényileg meddig figyelhet a rendőrség? Ha a megfigyelés lezajlik, kapok - e bármiféle tájékoztatást arról hogy engem megfigyeltek? Elméletben kéne kapnom, de gyakorlatban is?
Aki szeretné tudni mi alapján gondolom ezt, dobjon egy privát üzenetet.
,,Szegedi se vagyok. Milyen zaklató? Jó tudni hogy vannak itt ilyenek is ..."
A szegedi zaklató arról híresült el, hogy megvert 2 szegedi lakost a Szegedi Járásbíróságon, mert azok feljelentették zaklatásért.
Nagyjából 5 éve tartanak az ügyei, valahogyan mindig kislisszan a hatóságok karmai közül... ennek valószínű az az oka, hogy a büntető eljárások hosszúak, amíg tartanak, bőven ki tud agyalni egy védekezést ami miatt a tárgyalásokon nem ítélik el őt...
Rendszeresen fenyeget meg szegedieket, de Ő maga Szeged környékén lakik.
Rendszeresen írkál ki kérdéseket ezen az oldalon az ügyeivel kapcsolatban.
Legutóbbi kérdései alapján már más városokban is próbálkozik.
Fenyíegetései rendszerint nem komolyak, de meg tud úgy fenyegetni, hogy össze szrod magad anélkül, hogy Hozzád érne egy újjal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!