Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kajak léteznek még ilyen...

Kajak léteznek még ilyen kretének mint ez az "ember" a videóban?

Figyelt kérdés

Szerintem ez rosszabb, mint a laposföldes vadbarom egyszerűen elképedek :D

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=5S8Xjb2hrnk

2022. szept. 28. 01:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
A videón Lukács Tibor egy igazi balf@sz ucc-s szektavezér. Lúzer besz@ri nagypofájú senki.
2022. szept. 30. 17:59
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Milyen aranyosan sikított a film masodik felében. :) Ez az ember mivel foglalkozik egyébként? Hogy érvényesül mindenféle papír nélkül?

És vajon a szektások szerint ő most mártír?

2022. okt. 3. 11:31
 23/28 anonim válasza:
100%

22#

És a többi kérdés, hogyan tud ez orvoshoz menni? Banki ügyeket intézni, ecetera? Hogy kap fizetést, mert hát a kézpénzt is az álltaluk el nem fogadott/ismert állam gyártja (természetesen tudom, hogy kártyára is mehet a pénz). És ha nincsenek törvények, akkor ezek szerint én őt simán leverhetem úgysem történik semmi? Hiszen ő a rendőrségre nem szaladhat mert szerinte nem is létezik már, illetve magát igazolni sem tudja hiteles dokumentumokkal.

2022. okt. 19. 10:09
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

23: ezeket semmilyen ellentmondás nem zavarja. Ismerek egy fazont, néha rákezd, olyankor menekül mindenki, amerre csak lát. Minden épeszű lénynek eszébe jutna "államtagadáskor", hogy oké, de mi van ezzel, azzal, amazzal (pl amit felsoroltál plusz ezer másik dolog), és mivel sehogy nem ér körbe a logika, egy jót röhög a felvetésen. De ezek a szektasok annyia hinni akarnak benne, hogy ezeket a késégeket egyszerűen negligálják. Addig űzhető fű alatt, amíg nem vallalnak fel ilyen konfliktusokat, mert itt tényleg borul a bili.

Kíváncsi lennék a hasonló eseekre, milyen perek, ítéletek voltak a témában.

2022. okt. 19. 11:33
 25/28 anonim ***** válasza:
24# youtube: Herédi Mihály tárgyalása
2022. okt. 20. 07:37
 26/28 anonim válasza:

24#

Én is megnézném, hogy az ürge a tárgyaláson hogyan viselkedik. Illetve, hogy vajon meg kísérelné-e az álltaluk emlegetett szokásjog alapján bemenni másnak a birtokára és elkezdeni elvinni a vagyontárgyait. Mondjuk valószínűleg, mivel eleve a tulaj nem engedte be, ezért simán agyon verhetné, mert erőszakos behatolásnak számítana.

2022. okt. 25. 10:37
 27/28 anonim válasza:
100%
Hűha, elég rendesen felment bennem a pumpa. Rendőröknek respect, fele ennyi türelmem nem lett volna :)
2022. nov. 1. 12:20
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindegyik ennyire hülye mint amilyennek mutatja magát. Az egész csak arra megy ki, hogy ne kelljen visszafizetni a devizahitelt.
2023. jún. 16. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!