Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kb.16 éves lány rendőrségi...

Kb.16 éves lány rendőrségi ruházatban, hogy van ez?

Figyelt kérdés
Buszon láttam full rendőrség feliratú ruha, jelvény minden, de még 16 körüli lehetett. Tanuló lehetett? Mert úgy gondoltam amíg a négyéves rendészetin tanulnak nem kapnak full rendörségi ruhát.

2022. szept. 8. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
21%

Az is lehet, hogy csak amolyan dísz ruha volt, amit pl. bazárokon lehet venni.

Tehát nem eredeti, hanem minta.

2022. szept. 8. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Honnan tudod, hogy 16 volt? Elkérted a személyi igazolványát? Amúgy 19 évesen már végzett rendőrök vannak.
2022. szept. 8. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Csak egy szó: jelmezkölcsönző.
2022. szept. 8. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
23%

Lehet táncoslány:D

BOlondballagás év végefelé van, szóval vszeg nem azért volt jelmezben... De bármi egyéb jelmezes marháskodás is szóba jöhet. És ha van egy menő rucid, nyilván végigmész az utcán vele:D Én kalóz-szerelésben mentem múltkor Alestorm koncertre. nyilván megbámultak páran a villamoson, de azért vicces:D

Illetve hát ahog ykorábban írták, lehet 19-20 éves volt. Akkor meg már egyből helyén van az egész. Csak te mérted fel rosszul a korát.

2022. szept. 8. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Az tényleg rendőr volt, csak ma már a 40 kilós csajt és az 50 kilós fiúkát is felveszik. Komáromban olyan rendőröket látni szolgálatban, hogy még a tízéves cigánykölyök is kiröhögi.
2022. szept. 8. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
99%
Ez van, ha az állam nem teszi vonzóvá az ilyen mnkákat. Hiány alakul ki, ezért boldog-boldogtalant is felvesznek, csak hogy legyen ember. Nincs minőség, mert a mennyiséget sem sikerült teljesíteni. Hmhm... pont mint a pedagógusok helyzete...
2022. szept. 8. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
6%

#5 aha pont úgy szoktak sírni a cigánygyerekek

Csak nehogy elém kerülj

2022. szept. 8. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem 21 éves is kiröhögtek, azt hitték kiskorú vagyok.

Lehet csak kislányos az arca.

2022. szept. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!