Kb.16 éves lány rendőrségi ruházatban, hogy van ez?
Figyelt kérdés
Buszon láttam full rendőrség feliratú ruha, jelvény minden, de még 16 körüli lehetett. Tanuló lehetett? Mert úgy gondoltam amíg a négyéves rendészetin tanulnak nem kapnak full rendörségi ruhát.2022. szept. 8. 16:24
1/8 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak amolyan dísz ruha volt, amit pl. bazárokon lehet venni.
Tehát nem eredeti, hanem minta.
2/8 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy 16 volt? Elkérted a személyi igazolványát? Amúgy 19 évesen már végzett rendőrök vannak.
4/8 anonim válasza:
Lehet táncoslány:D
BOlondballagás év végefelé van, szóval vszeg nem azért volt jelmezben... De bármi egyéb jelmezes marháskodás is szóba jöhet. És ha van egy menő rucid, nyilván végigmész az utcán vele:D Én kalóz-szerelésben mentem múltkor Alestorm koncertre. nyilván megbámultak páran a villamoson, de azért vicces:D
Illetve hát ahog ykorábban írták, lehet 19-20 éves volt. Akkor meg már egyből helyén van az egész. Csak te mérted fel rosszul a korát.
5/8 anonim válasza:
Az tényleg rendőr volt, csak ma már a 40 kilós csajt és az 50 kilós fiúkát is felveszik. Komáromban olyan rendőröket látni szolgálatban, hogy még a tízéves cigánykölyök is kiröhögi.
6/8 anonim válasza:
Ez van, ha az állam nem teszi vonzóvá az ilyen mnkákat. Hiány alakul ki, ezért boldog-boldogtalant is felvesznek, csak hogy legyen ember. Nincs minőség, mert a mennyiséget sem sikerült teljesíteni. Hmhm... pont mint a pedagógusok helyzete...
7/8 anonim válasza:
#5 aha pont úgy szoktak sírni a cigánygyerekek
Csak nehogy elém kerülj
8/8 anonim válasza:
Engem 21 éves is kiröhögtek, azt hitték kiskorú vagyok.
Lehet csak kislányos az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!