Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A Tolvajkergetők csoport...

A Tolvajkergetők csoport tényleg ezért oszlott fel?

Figyelt kérdés

Tudom, régi história, de nekem nem áll össze a kép.

A csoport megszűnése kapcsán az a hír terjeng Tom-ról (egyik alapító tag), hogy a rendőrségen erőszakos cselekmények elkövetéséért tartják számon és állítólag csak azért nincsen itthon büntetőügye, mert külföldre menekült a hatóság elől. És hogy ezek a cselekmények már a Tolvajkergetők is előtt megvoltak, a csoport megalapítása állítólag csak ürügyet szolgált arra, hogy "önkényesen igazságot osszon" és igazolja az erőszakos hajlamait.

Viszont nem teljesen értem az egészet, mert...:

1. A Rendőrség kezdetben teljesen együttműködő volt velük kapcsolatban, még meg is köszönték a munkáikat.

2. Hatásos volt az akció, tucatnyi tolvajt kaptak el rövid idő leforgása alatt.

3. Ha Tom már a Tolvajkergetők előtt is erőszakos cselekményeket hajtott végre, akkor arról a Rendőrség hogyhogy csak évekkel a csoport megalakulása után értesült?

És egyébként mi igaz abból, hogy itthon csak azért nem lett büntetőügye, mert megszűntette a Tolvajkergetőket és külföldre költözött a hatóság elől (amit nyilván tagad a videóiban)?

2022. aug. 13. 17:19
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
0%

qkker1-nek:

Vedd fel a "kukkered", és nézd meg még egyszer a besorolásod.

2022. aug. 15. 19:58
 42/52 qkker1 ***** válasza:
Jól beszóltál a száddal!
2022. aug. 15. 20:00
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy 4-es vagyok?

5-ös, már bocs.

A szinteket (ahogy már írtam) nagyon könnyű elérni.

Én konkrétan semmit nem tettem az 5-ösért.

De az, hogy ennyien értékelnek téged le, ennyi kérdésnél, már többet mutat.

De, anno tőled olvastam, hogy pizzafutár (is) voltál.

Az, hogy az adódat befizeted-e, pont olyan, mint bliccelni.

Én fizetek adót, veszek jegyet.

Te nem. Persze azt mondod nem fizetsz adót, TB-t, jegyet, mert pocsék az egészségügy, a BKV, stb..

Én meg azt mondom, hogy te elcsalod, és részben ezért nem jut jobb szolgáltatásra.

Mert az én adómból megy a tiéd is.

Szóval de. Az én dolgom is, hogy adót csalsz.

Egyébként úgy rémlik azért csalsz adót, hogy ne tudja az állam levonni belőle ami neki jár, vagy tévedek?

És most jössz azzal, hogy az adót ellopják, korrupció, stb..

Elvi kérdés. Legalább a lehetőséget adjuk meg.

Nekem az adócsalás is lopás, mint a pénztárcás hasonlatod.

Mondjuk egy Dk-s, el is lopná, ez nem kérdés.

Az, hogy ültél. Igen, szerintem szégyen. Gyakran írod válaszban, hogy te csak annyit kaptál? Oh, én többet. Mintha eredmény lenne. Nem csak én írtam ezt, más is azt látja, hogy dicsekszel vele. (példa a #30as válasz, aminek minden szavával egyet értek)

Nem érdemény. Nem érdem. Nem semleges.

Szégyen.

2022. aug. 15. 20:07
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

#43-nak:

Hát "barátom", ha te fizetsz adót, akkor vállalkozó vagy, igaz?

Mert a munkavállalók után a munkaadók fizetik, és nem ők.

Rezeg a léc. Felmerült a kérdés kimondatlanul is, hogy te milyen alapon tartasz nekem erkölcsi kioktatást, igaz?

Szégyen hogy ültem?

Szégyen?

Próbáld meg elmagyarázni légyszíves egy magamfajta szociopatának, hogy ez mit jelent.

Nem értem némelyik embert! És most nem rólad beszélek.

Feltesznek egy olyan kérdést amelyre tényleg választ várnak, de ha a válasz nem egy jogásztól érkezik hanem egy olyantól, akinek nem szakmája hanem ELSŐ KÉZBŐL származó információt ad, akkor azt ignorálja, vagy kritizálni kezdi! A kérdés azonnal másodlagossá válik.

Tanulhatsz bizonyos dolgokat akár egy évtizedig is, de simán lemos a pályáról egy olyan "kezdő" is, aki benne él, vagy élt.

2022. aug. 15. 20:19
 45/52 anonim ***** válasza:
0%

Ismét #43-nak:

A "csúcs" az. amikor a laikus kérdező, miután megtudja hogy "ki" vagyok, elkezd kioktatni.

Egy laikus oktatja ki bűnelkövetési kérdésben a gyakorlott sittest, aki számtalanszor volt a saját maga ügyvédje.

Sírjak, vagy röhögjek?

2022. aug. 15. 20:22
 46/52 anonim ***** válasza:
0%

Újfent #43-nak:

Sajnod beléd égtek az a tévhitek hogy a bűnözők igénytelenek, aluliskolázottak, buták, stb ...

Csak szeretnéd.

2022. aug. 15. 20:24
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem, alkalmazott. Ennek ellenére százezer lehetőségem lett volna feketén dolgozni, mégse tettem.

Nem is értem a megjegyzésedet, egy vállalkozó is be tudja vallani, ez csak a te saját logikád.

"a gyakorlott sittest, aki számtalanszor volt a saját maga ügyvédje."

Látod?

Ezt mondtam, büszke vagy rá.

Épp ezért gondolom, hogy a cipőmön a kutyapiszok többet ér, mint te.

2022. aug. 15. 20:27
 48/52 anonim ***** válasza:
0%

#47-nek:

Szerintem te nem fogod fel, hogy mit jelent egy bármilyen büntető-jogi kérdésre adott válasznál az "ügyvédi" tapasztalatom. Egy olyan "ügyvédé", aki a saját bőrére játszott!

Tudod te hogy hány hónapot ültem annak idején a megyei könyvtárban, a jogszabályokat olvasva?

És csak szólok mielőtt belekötnél az ügyvédi jelzőbe, hogy az nem úgy működik, hogy te csak bevállalod a saját védelmed. Rengeteg mindennel tisztában kell lenned, ami a tárgyalás menetéhez fűződő előírás.Mikor kérhetsz szót, milyen kérdésben kérhetsz szót, KIKÉNT kérhetsz szót és mikor, mivel egyszerre vagy vádlott és ügyvéd. Ezt is minden esetben jelezned kell, mert van amikor mindkettő szót kérhetne.

Indítványok előterjesztésének módjai, ideje, tárgyai.

És ezek csak a töredékei voltak a szükséges tudásnak.

Ha tévesztesz, könnyen rendbírság lesz a vége!

És ezzel párhuzamosan mindezt illeszd a saját ügyedhez.

2022. aug. 15. 20:38
 49/52 anonim ***** válasza:
0%

Ismét #47-nek:

Most képzeld el, hogy a vádlottnak kell mint ügyvéd, semlegesen kikérdeznie keresztkérdésekkel a sértettet.

Ezt élveztem a legjobban.

2022. aug. 15. 20:45
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Értem.

Ha ennyire élvezed, akkor szívemből kívánok sok vádat, sok bizonyítékot, és sok évet még a börtönben.

2022. aug. 15. 20:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!