Szerintetek érdemes foglalkoznak msjd vele?
Sziasztok.
A barátnőm nálunk lakott egy hétig. Vigyázott a hugomra még én kórházba voltam. Anyukám kint dolgozott ez időbe Angliába. Mikor kijöttem a korházból, akkor persze pénzt is adtam neki, hogy vigyázzot a testvéremre. Eltelt kb egy hónap és másfél hét észre vettem ,hogy amit felrakott képet az én nadrágomba van. Írtam neki h hozza vissza mer feljelentem pluszban le is fotoztam h a nadrágomba pozol h ne tudja letagadni. Ő állítja h már rég megvan neki a nadrág turiba vette. De én meg megismerem még 6 évvel ezelőtt kaptam és el is tűnt itthonról. A kérdésem az hogy érdemes e feljelentést tennem fognak e foglalkozni az üggyel?!
1. Te komolyan úgy kezdtél egy beszélgetést, hogy "hozd vissza, mert feljelentelek"? Nem csodálom, hogy nem működik együtt, még ha nem is ő volt.
2. Nem, egy használt nadrág ügyében nem fognak nekiállni nyomozni. Ha jófej lesz az egyik rendőr, inkább ad a zsebéből kétezer forintot, hogy vegyél belőle egy új használt nadrágot és hagyd őket békén.
Ilyen az, amikor az asszony hordja otthon a nadrágot...
Ba dumm tsss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!