A rendőrök hogy nem képesek megtalálni egy telefont ami 2 napig bevan kapcsolva?
Már a kérdésből tudtam mi lesz a sztori:D Bírom GV Coopert.
Szerintem a kérdésed kulcsa a dátum: 2008.
Ekkor már azért el voltak terjedve az okostelefonok, de korántsem volt egyértelmű, hogy minden telefon okostelefon lenne.
Márpedig ha nem okostelefonról van szó, akkor nincsenek olyan pontos helyadatok mint amit a GPS meg tud határozni.
Sőt, tulajdonképpen az egész eltűnés nem lett volna gond, ha okostelefon lett volna, hiszen felcsapja a Google Mapset és az alapján meg tudta volna mondani hol van. Esetleg megosztja a helyadatait, bár az talán még nem volt ennyie kézenfekvő akkoriban.
Szóval vszeg butafon volt. Ezt alátámasztja az is, hogy 2 napig volt még bekapcsolva egy 40 perces telefonbeszélgetés után. Melyik okosteló bír ennyit?:D
ha viszont butafon, akkor max a cellainformációk vannak meg, azaz hogy melyik 3 rádiótorony között van. És ez egy erdős terület, nem város, szóval ritkásabban vannak a rádiótornyok.
Szóval van egykb 10 m2-es, erdős-mezős-ligetes-folyós területed és azon egy kb 5x15x2 cm-es tárgyad valahol. Lássuk be, nem olyan egyszerű megtalálni.
Arról nem is beszélve, hogy sztem a cellainformációt csak hívás közben tudják bemérni, de ugye a 2 nap alatt nem tudtak kapcoslatot létesíteni az eskzözzel, szóval vszeg még a cellainfot sem sikerült megszerezni. Bár lehet tévedek ebben, de mindenesetre valamivel kell tudniuk azonosítani a telefont aminek a jelét keresik.
Szóóóval szívás:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!