Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nem baj, ha letiltom az össz...

Nem baj, ha letiltom az össz nyomozót?

Figyelt kérdés

Sajnos ismer az összes rendőrjárőr, szolgalatirányító tiszt, bűnügyi osztály és sokan fent vannak facebookon.

Arra gondoltam kikeresem mindet és az összeset le fogom tiltani, hogy ne lássanak rólam semmit.

Ez nem baj?

Ennek oka van. Zaklatnak.

#rendőrség #járőrvezető #Szolgálat irányító tiszt
2022. aug. 7. 22:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem, Levikének még hogy nem indítványozták a beszámíthatóságának vizsgálatát, és a gyámság alá vételét.
2022. aug. 8. 11:10
 12/23 anonim ***** válasza:
Remélem felmentenek, nekem hiányozni fognak a napi kérdéseid.
2022. aug. 8. 11:11
 13/23 A kérdező kommentje:

6x volt igazságügyi elmeorvosi vizsgálatom. Semmi bajom.

Nem klínikai eset vagyok, csak szimplán hülye.

Annyit állapítottak meg, hogy incs bajom, az alapvető dolgokkal teljesen tisztában vagyok, csak a magasabb rendű etikai n9rmákat nem tartom.

2022. aug. 8. 12:58
 14/23 A kérdező kommentje:
*normákat
2022. aug. 8. 12:59
 15/23 anonim ***** válasza:

És nem érzed úgy, hogy ezen meg kellene próbálnod változtatni?

Nem kéne megfogadni a pszichológusod tanácsait?

2022. aug. 8. 13:00
 16/23 A kérdező kommentje:
Mit?
2022. aug. 8. 13:05
 17/23 anonim ***** válasza:

Hát mert megint ráfogod, hogy "nem tartom be a normákat, a törvényt, mert hülye vagyok. És mivel hülye vagyok, megtehetem".

Ezzel van a gond, hogy mindig ez mögé bújsz. Aki tényleg hülye az nem tudja magáról hogy hülye.

Jó, hogy végre találtál munkát magadnak, az egy hatalmas előrelépés.

De haladni kell tovább, és nem a hülyeségere hivatkozva takarózni a devianciádra.

Mert ez így hosszú távon nem lesz jó. És ezt a rendőrök is tudják, ezért igazoltatnak folyton.

2022. aug. 8. 13:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Dolgozol? Mit?
2022. aug. 8. 14:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem rendőr vagyok, más terület,(mozgás rehab) de volt egy Ábel nevű figura.

Ha valami nagyon buta, akadekos ember jött, vagy értelmetlen feladat, a főnök úgy vezette be, hogy ez olyan Ábel szintű projekt, nem szívesen osztja ki, de sajnos ez is a munka része.

Ha valakinek valamiért Ábel jutott, a többinek figyelni kellett, hogy ha kezd kikészülni idegileg, akkor valaki időben vegye át.

Gondolom itt is érmet dobnak, hogy ki hallgasson ki téged, vagy foglalkozzon veled.

2022. aug. 8. 14:39
 20/23 A kérdező kommentje:

Dolgozom.

Az egyetemen hétfőtől-péntekig este 18 órakor tolókocsival kitolom a szemetet a konténerbe.

2022. aug. 8. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!