Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hol tudnék bővebb információt...

Hol tudnék bővebb információt kapni a rendőrtoborzásról?

Figyelt kérdés

[link]

Több dolog is érdekelne:

1.: ha nem rendőrnek képeznek ki, akkor utána milyen feltételekkel lehetek rendőr?

2.: oké hogy bejelentenek pályakezdőnek, de vajon levonják-e a teljes béremet (amiről szintén nem tudok bővebb infót) a 6 hónapos kiképzésre?

3.: a 6 hónapos kiképzésnek megfelelően objektumőr-kísérő lennék. Vajon ebbe a munkakörbenk kéne letöltenem a kötelező egy évet?

Előre is köszi az infókat.

2010. szept. 22. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:

mi ezeket honnan tudnánk, oda van irva a megoldás is:

"További részletes felvilágosítást a budapesti/megyei rendőr-főkapitányságok humánigazgatási szolgálatai adnak"

ott érdeklődj

2010. szept. 22. 16:46
 2/8 A kérdező kommentje:
gondoltam, hátha valakit szintén érdekelt a téma, és már utánajárt. köszi a választ, majd akkor bemegyek személyesen
2010. szept. 22. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel a dolog, ha megkérdezted pls írd meg az infokat :) Eredetileg a normál évfolyamra terveztem a jelentkezés, de most erősen gondolkozok hogy inkább erre megyek.

Egyébként az oldalon nem azt írják hogy bejelentenek pályakezdőként, hanem hogy "pályakezdő besorolású illetményre jogosult". Az én olvasatomban ez azt jelenti hogy kapod a kezdő fizetést.

2010. szept. 22. 23:37
 4/8 anonim válasza:

Ez a téma engem is érdekelne...

Ha valaki tudna valamivel bővebb infót adni az jó lenne!

THX

2010. szept. 26. 13:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jártam a fővárosi rendőrkapitánységon, természetesen továbbküldtek... :D

Kaptam egy elérhetőséget, hamarosan odamegyek, de nem megy olyan gyorsan, ha lesz infó írok, meg arról is, hogy most akkor a pestieknek oda kell-e inkább küldeni a papírokat.

Ha valakit érdekelne a bácsi száma, írjon nekem, felírtam valahova...

2010. szept. 27. 21:02
 6/8 csibe21 válasza:
police.hu. Amúgy, ha megcsinálod az objektumőrt, utána ha jól tudom 1 éves képzéssel rendes rendőr lehetsz.Én azt mondom, inkább menj a két éves képzésre,jobban megéri.
2010. okt. 10. 21:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves Csibe21!

Köszönöm a válaszod, a honlapod már átböngésztem. Lehet tényleg megérné a kétéves képzést végigcsinálni, de a helyzet, h nekem folyamatosan valamilyen bejelentett állásra lesz szükségem, és ez csak így adott.

Egyébként utánajártam közben a dolgoknak - benn jártam a rendőrfőkapitányságon, innen tovább irányítottak: V.ker. Kecskeméti u. 6. - itt részletes felvilágosítást adnak minden kérdésre. a nem pest megyeiek ha jól tudom, továbbra is a kp-i rendőrségi szervnél érdeklődhetnek.

Remélem másnak is tudtam segíteni, sok sikert a többi felvételizőknek is!

2010. okt. 13. 23:41
 8/8 csibe21 válasza:
A vidéki kapitánságokon tényleg érdemes érdeklődni,akit érdekel, érdemes a személyügyest keresni, általában ő foglalkozik ezekkel a dolgokkal, legalábbis nálunk!
2010. okt. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!