Hol tudnék bővebb információt kapni a rendőrtoborzásról?
Több dolog is érdekelne:
1.: ha nem rendőrnek képeznek ki, akkor utána milyen feltételekkel lehetek rendőr?
2.: oké hogy bejelentenek pályakezdőnek, de vajon levonják-e a teljes béremet (amiről szintén nem tudok bővebb infót) a 6 hónapos kiképzésre?
3.: a 6 hónapos kiképzésnek megfelelően objektumőr-kísérő lennék. Vajon ebbe a munkakörbenk kéne letöltenem a kötelező egy évet?
Előre is köszi az infókat.
mi ezeket honnan tudnánk, oda van irva a megoldás is:
"További részletes felvilágosítást a budapesti/megyei rendőr-főkapitányságok humánigazgatási szolgálatai adnak"
ott érdeklődj
Engem is érdekel a dolog, ha megkérdezted pls írd meg az infokat :) Eredetileg a normál évfolyamra terveztem a jelentkezés, de most erősen gondolkozok hogy inkább erre megyek.
Egyébként az oldalon nem azt írják hogy bejelentenek pályakezdőként, hanem hogy "pályakezdő besorolású illetményre jogosult". Az én olvasatomban ez azt jelenti hogy kapod a kezdő fizetést.
Ez a téma engem is érdekelne...
Ha valaki tudna valamivel bővebb infót adni az jó lenne!
THX
Sziasztok!
Jártam a fővárosi rendőrkapitánységon, természetesen továbbküldtek... :D
Kaptam egy elérhetőséget, hamarosan odamegyek, de nem megy olyan gyorsan, ha lesz infó írok, meg arról is, hogy most akkor a pestieknek oda kell-e inkább küldeni a papírokat.
Ha valakit érdekelne a bácsi száma, írjon nekem, felírtam valahova...
Kedves Csibe21!
Köszönöm a válaszod, a honlapod már átböngésztem. Lehet tényleg megérné a kétéves képzést végigcsinálni, de a helyzet, h nekem folyamatosan valamilyen bejelentett állásra lesz szükségem, és ez csak így adott.
Egyébként utánajártam közben a dolgoknak - benn jártam a rendőrfőkapitányságon, innen tovább irányítottak: V.ker. Kecskeméti u. 6. - itt részletes felvilágosítást adnak minden kérdésre. a nem pest megyeiek ha jól tudom, továbbra is a kp-i rendőrségi szervnél érdeklődhetnek.
Remélem másnak is tudtam segíteni, sok sikert a többi felvételizőknek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!