Tényleg én lennék Szegeden az egyetlen pszihopata?
Történt 4 éve, hogy hónapok óta zaklattak, fenyegettek Szegeden amikor is végül fel is jelentettek, ezért a Szegedi Járásbíróság folyosóján eltángáltam a 2 értelmi szerzőt....
Azóta megy az adok-kapok, folyamat nyomozást folytat ellenem a szegedi rendőrség, a bíróság magánvádakkal próbálkozott 2019-ig, azóta ezek abba maradtak, de a rendőrség, ügyészség szakadatlanul nyomoz utánam...
A Szegeden élő emberek, körök elkönyveltek engem őrültnek pedig arra nem vette senki a fáradtsáhot, hogy beszélgessen velem vagy megismerjen. Ha én oda mentem vmelyik munkahelyen vkihez, azt én egyből zaklattam meg mindenkire nyomultam...
Nos, akkor nézzük mij történtek az elmúlt 2 hétben:
Tehát már egy szegedi oldal is elismeri, hogy a szegedi mentalitással nincsen vmi rendben.
Kedvencem az anyuka, aki neki ugrott a tiniknek úgy, hogy közben 2 pici gyerek ült az autójában....
Nos, gondolkozzunk el egy kicsit!
Én elpitsáztam 2 amúgy is slendrián egyént, akiknek se kutyájuk, se macskájuk, nekem sincs gyerekem... ráadásul Ők engem azóta is hegzálnak... én egy pszihopata őrült vagyok....
De másnak szabad dühöngenie Szegeden???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!