Miskolcon a kismamát valóban a katona erőszakolta meg?
Mert csak a nő állítja, hogy meg akarták erőszakolni, mondjuk ezt alátámaszta egy nőgyógyászati vizsgálat, de ha nem erőszakolták meg, a vizsgálat sem tud semmit megállapítani. Egy állítás. A katona tagad, egy tagadás. Egy csomó kamerafelvétel lekövetés volt. Magárol az eseményről nincs semmi felvétel, csak hogy 4 kilométeren át egy férfi is arra megy amerre a nő (lehet arra volt dolga), amikor megy el, akkor pedig megint nem tudni, hogy ő erőszakolt. Csak az utat veszi a kamera oda-vissza.
Milyen bizonyítékkal gyanúsították meg és előzetesbe tették?
Tudom, hogy melyik lakótelepről van szó, mert szintén Miskolcon élek úgy 62 éve.
A poligráf nem kényszeríthető ki.
Ha a katona nem akar beülni, akkor nincs mit tenni.
Viszont van azon kívül sok-sok más bizonyítasi cselekmény- és eszköz amit vizsgálati szakaszban használnak. Majd kiderül mi volt vagy mi nem volt
Én úgy tudom, hogy az erőszak nem történt meg, mert a kismama elindított egy segélyhívást, amíg szaggatták a ruháját és ki is hangosította, akkor elszaladt a támadó.
Akiről le merném fogadni, hogy cikány volt.
Szerintem is a katona volt, ahogy a felvételen látszik, ciganyképű.
Minden elismerésem a rendőröknek, hogy ilyen gyorsan le is kapcsolták, csak azért vélem úgy, hogy honnan tudták 100%-ra, hogy ez az alak a tettes, mert 10 éve a motoromat ellopták, megneveztem a tettest mégsem vették elő, hanem megszüntették az eljárást. Viszont ez érthető, hogy életellenes cselekmény. Gondolom bent a rendőrök óvatosan megverték egy kicsit, vagy kapott párat, de lehet semmit. Nem a csendőr világban élünk. Gyerekkoromban úgy féltek a csendőröktől, hogy jó volt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!