A budapesti Népszigeten milyen a közbiztonság?
Figyelt kérdés
Láttam a neten, hogy vízközeli, forgalomtól messzebb eső hely, vagyis futásra pl. alkalmas lenne, de azt is láttam, hogy hajléktalanok tanyája, lerobbant részekkel.
Mennyire biztonságos ott az elhagyatott, gyalogos forgalomból is kieső részeken egyedül lézengeni? Lehetnek problémák zűrös alakokkal vagy nem jellemző?
2022. jún. 12. 16:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem Újpesten sokkal rosszabb. A Népsziget eleve nem olyan népszerű mivel ott kb nincs semmi a lerobbant Ganz telepet kivéve
2/5 anonim válasza:
*Mármint Újpesten vagy Angyalföldön rosszabb a közbiztonság általánosságban mint a Népszigeten
3/5 anonim válasza:
Futásra a spottelepek a kijelölt intézmények, nem a közterületek.
4/5 anonim válasza:
Én egyszer sétáltam ott. Teljesen kihalt. Én nem futnék ott, már csak ha a soroksári futónő esetére gondolok, amiatt sem. Fuss a Margitszigeten, sokkal többen járnak ott, és kevésbé történhet veled valami rossz.
5/5 anonim válasza:
Ma veletlen jartunk arra, napkozben,este biztos nem mennek foleg nem gyalog,lepusztult,csoves putri hely,ijeszto,eldobalt tűk a földon ürülék stb
Kihalt hely,ne menjen arra senki este egyedul foleg lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!