Ha rendőrfőkapitányságra megyek panaszt tenni elkérik az adataim és visszahívhatnak tanúskodni?
Sziasztok, egy munkahelyi bűnügynek voltunk áldozatai a saját vezetőink részéről, ezt telefontanún megpróbáltam bejelenteni, de közölték, hogy mivel ez járőrözést igényel ezért be kell mennem élőben a főkapitányságra. Kérdeztem, hogy titokban tudom-e tartani az identitásom, és ugye nem kell majd tanúskodnom és hasonlók, erre annyit mondtak, hogy mivel ők rendőrök ezért nem tudnak ebben segíteni.
Valakinek van-e hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban? Nem lenne lelki erőm ilyen események után még tanúskodni ellenük. Arra van opcióm, hogy ezt telefonon megkérdezzem tőlük?
Igen elkérik az adataid, de nem kell találkoznod az elkövetőkkel. Elméletileg nem adják ki az adataidat, ha kéred. Felveszik a vallomásod és kész.
De a rendőrök között vannak spiclik akik elárulhatnak, hogy te voltál aki tanuskodtál. Legalábbis nálunk
így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!