Egy hete iratok nélkűl vagyok. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Elhagytam mindenem Szig,L.kártya, taj, adó, stb. Úgy járkálok mit tudok tenni? Rendőrségen kell bejelenteni, hogy eltűnt?2022. máj. 27. 22:56
1/5 anonim válasza:
Önkormányzat. Ott 1 óra alatt ideiglenes személyit kapsz. Aztán sorban intézed a többit. A személyi ingyenes.
2/5 A kérdező kommentje:
A TÖbbi csak akkor ingyenes ha ellopták? Valami ikyet hallottam.
2022. máj. 27. 23:00
3/5 anonim válasza:
Akkor ingyenes, de akkor a rendőrségre kell bemenned, ahol a korábbi okmányaidra körözést fognak kiadni (nehogy más illetéktelenül visszaéljen vele).
Illetve a rendőrség tájékoztat, hogy keresd fel az álodzatvédelmet, mert ők kiállítanak egy olyan papírt, amivel pikk-pakk pótolják majd a hivatalban az irataid (gyorsabban).
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor játszam el, hogy kiraboltak?
Egy ket sérülést ejtsek magamon, kicsit piszkoljam össze a ruhám, menjek be vagy hívjak rendőrt, hogy kiraboltak és így ingyenes.
2022. máj. 28. 18:50
5/5 anonim válasza:
Ne!!
Semmiképp, ez már túl sok. Nem lenne egyszerűbb, hogy a villamoson kilopták a zsebedből??
Mit kell itt színészkedni meg sérülést okozni magadnak? Beteg vagy.
Tudod mit, inkább mondd az igazat, hogy elhagytad....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!