Kaphatnak ezért sittet?
#9-nek:
Ez kockázatosabb megoldás.
Miért volt nála bicska?
Ha azt mondja hogy azért mert számított a támadásra, az már eleve nem lehet jogos önvédelem, mivel előre megfontolt cselekmény.
Mi van, ha rosszul találja el és meghal?
Vagy ha az emberke sem tegnap kezdte, és elveszi a kést?
Túl sok a kockázati tényező.
Alaposan átgondolva hazudjon olyasmit, aminek a lényege hogy a verés mellett, szintén fizikai erőszakot alkalmazva elvett tőle valamit. Lehetőleg pénzt. Annak nincs "szaga".
Az rablás, amit a bírók nagyon utálnak. Egy visszaesőnek simán odabaxxák a 8-10 évet is.
10-11
Hát,max ami nagyon megéri,az a könnygáz.
Igaz,hogy jogilag jól belemagyarázzák.
De mondjuk egy bicska a szebben "tartaléktén" jól eshet,mert attól még hogy xy sittes,attól még reflexból jól oda lehet kapni.
Nyilván aki nem bunyózott az nem jackie chan,de nem játszunk már full nyomit :D
Nyilván ha bunyó közben ledekáznak a földre,akkor jogi életben magatehetlen vagy,vagyis ha földön rúgdosnak nyugodtan előkapod és csá :D
13
Látom nem érted mi írok,vagy én fogalmazok rosszul.
Vagyis van egy személy,aki zaklatja a kérdező,oké..
És elmúlt időben belékötött,leütötte meg stb.
Mi a megoldás?
A)Mint értelmes okos ember,bíróságra járkálni stb stb...
B)sarkadra állni,és mint székely módra megpuffolni a ilyet,hogy máskor 2-szer meg gondolja hogy mit csinál.
Nem kell itten játszani a szép okos fiút,ha egyszer valaki zavaró tényező akkor jól leosztani.
15, értem amit mondasz
Csak vannak olyan emberke, nem is kevesen, akik nem tudnak verekedni.
Ha eg yilyen ember odamegy egy sittes verekedős alakhoz, hogy jól leüsse, akkor abból annyi lesz, hogy jól elverik és ki is röhögik.
Persze, elkezdhet küzdősportot tanulni, hogy meg tudja védeni magát, de annak is kell vagy 2 év mire érdemi ltászatja lesz.
16
Nyilván nem az mondom (vagyis nem arra gondoltam),hogy most menjen 1 vs 1 és ütse le,vagy bármi más,hanem arra hogy ha netán úgy alakulna hogy nincs más kiút..
Először kérdező ha van rá pénzed,engeriád,meg persze egészséged is úgy jó ahogy van,akkor menjél kondizni,vagy vegyél gázpisztolyt.
#14-nek:
Valami eredetibbel állj elő.
És ne plagizálj.
#18 DK nak
#14 vagyok. Micsoda? Nem értem mit akarsz mondani.
Privátban már megírtam, gondolom olvastad.
De inkább hagyjuk a kérdést, és felejtsük el a hozzászólásod, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!