Ha egy bírósági tárgyalásra lufikat viszek és a sértettek kiszúrkálják, feljelenthetem e Őket?
Tegyük fel, hogy egy babazsúr után tárgyalásra kell menni a szegedi bíróymságra zaklatás miatt, nincs időd letenni a lufikat, magaddal viszed...
A lufik ingerlik a sértetteket és kiszúrkálják gombos tűvel mind a tárgyaló teremben, azzal Ők követnek e bűncselekményt?
1. A bíróság ajtajánál már megállít a portás, hogy hagyd a lufikat az előtérben.
2. A sértetteknek egy kicsit több eszük van, mint neked, és nem gombostűvel a járkálnak tárgyalásokra. Kiszúrkálni pedig főleg nem fogják, mert veled ellentétben az átlag ember nem destruktív, állatias ösztönökkel bíró lény, ami "megharapja ami a környezetében zavarja".
Én vagyok levi azaz levike. Soha nem jártam Szegeden, Debrecenben élek, de anyáékkal terveztük, hogy elmegyünk, meg nézzük a várost, de nem lett belőle semmi.
Azért tettél fel lufis kérdést, mert tegnap én is feltettem egy lufis kérdést?
A válasz amúgy: Igen feljelentheted őket jogosan rongálás vétség miatt, mert te a lufikat pénzért vetted, kb.400 forint egy héliummal felfújt lufi (Debrecenben 350-400 ft, függ a nagyságától), szóval, ha 20 lufival mész be és kiszurkálják az már ezresekbe fáj.
Tehát ez rongálás és még tanú is lenne rá, hogy a pénzér vett lufijaid tönkretették, hisz ott lenne a tárgyalóban az ügyvéd, ügyész, bíró, jk.vezető, kapásból 4 tanú lenne. Mondjuk sztem a bíró haragudna, hogy lufikkal mentél be, mert tárgyalótermi csúfolásnak venné.
De rongálás miatt feljelentheted.
Levike voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!