Telefonos zaklatás esetén tesz bármit a rendőrség?
Figyelt kérdés
Egy nő kb 1 hónapja napi több sms-t ír és gyakran hajnali 1-2 körül fel is hív, gondolom hogy felébresszen. Az sms-ei témái változatosak, van hogy találkozóra akar rávenni, van hogy gyereket akar tőlem, van hogy szid amiért ignorálom (sosem jelzek vissza neki, nem akarok tőle semmit és nem is voltam vele semmilyen kapcsolatban). Egy barátommal lakik közös épületben, csak egyszer láttam élőben.
Ha feljelentést teszek ellene zaklatás miatt, van rá esély hogy a rendőrség tenni fog valamit, vagy nem?
2022. márc. 27. 22:02
11/11 Balazsvr09 válasza:
Engem is zaklat valaki valami munkával amihez csak annyit kell csinálni hogy youtube videókat likolok pedig csak 10 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!