Én is magyar vagyok, és még sohasam vert meg rendőr.
Igaz, hogy nem is randalíroztam betépve sem az Erzsébet-hídon, sem a TV-székháznál. Nem borogattam/gyújtogattam kukákat, autókat seggrészegen, azért, hogy a magyarságomat fitogtasam. Bele van írva a személyimbe.

Persze hogy elég, sőt már túl is teljesítette a mércét!
Mostanában olyan rendőröket látok akire a macskámat sem bíznám rá egyszerűen szánalmasak 170 cm-es 55 kilós nyálasszájú köcsög aki még beszari is ráadásul+ totál hülye+ pénzért eladják a becsületüket is!
Persze azért sok jó rendőr is van minden tiszteletem az övék!!!!!!!!!!!!

Azért vannak ott egyéb követelmények, - és nem csak fizikaiak.
Mondjuk az sem árt, ha 20 éves fejjel meg tud csinálni az ember fia 50 fekvőtámaszt, ill. 12 perc alatt lefut kettő kilométert, - vagy hasonló...
Nem elhanyagolandó tényező az sem, hogy felnőttkorúnak kell lennie az embernek, magyar állampolgárságúnak, erkölcsileg feddhetetlennek...
Hirtelen ennyi jutott eszembe.

21:53 -hoz kiegészítés:
Az érettségi is követelmény most már.

Igen, - 08:04 -kor Hozzászóló, - de ezt már le sem mertem írni, mert a sorkatonaságot eltörölték, így kevés az esély arra, hogy nem a rendőri alapképzésen fog először fegyvert a kezében a rendőrnek jelentkező.
A sportlövészet jó alap ehhez, - de a hétköznapi életben "szituációs lövéseket" kell leadnia egy rendőrnek, - nem célozgathat "órákon keresztül", - és mindezt úgy, hogy ne veszélyeztesse vétlen járókelők életét, illetve lehetőleg ne oltsa ki senkinek az életét. Nehéz jól lőni - ezzel a "körítéssel"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!