Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség ügyfélkapu üzenetr...

A rendőrség ügyfélkapu üzenetre válaszol?

Figyelt kérdés

E-maileket küldtem nekik, de nem válaszolnak.

Én postai levelet nem akarok küldeni, mert nem költök rá, az e-mail ingyenes, de nem képesek válaszolni e-mail re.

Gondoltam arra, hogy ügyfélkaput csináltatok a kormányhivatalnál, mert jó lenne, mert a munkaügyi központ is felhívta a figyelmem, hogy elektronikusan is küldhetnek leveleket, ha választom a munkaügyi központtal az elektronikus kapcsolattartást.

Gondolom, ha van ügyfélkapum akkor a rendőrségnek is lehet írni és arra válaszolnam tán.

Volt olyan nap amikor 6 darab üzenetet is küldtem a rendőrségre, volt, hogy 3 napig minden nap küldtem, tele van az e-mail-om "elküldött levelek" menü a rendőrség e-mail címével és nem válaszolnak.

Ha ügyfélkapun írnék neki, akkor arra válaszolnának?

Hogy lehetne kapcsolatba lépni velük?

2022. márc. 6. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg Levike, meg...
2022. márc. 6. 23:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom csodálom az ott dolgozókat. Ezt az idiótát elviselni….

Nembaj lassan jön a behívója

2022. márc. 7. 00:58
 13/21 A kérdező kommentje:

Oszt...

A börtönböl is lehet nekik írni, csak ott email-en nem, de postai úton igen, csak legyek felszerelkezve borítékkal.

50 db borítékot lehet bevinni a zárkába.

2022. márc. 7. 01:17
 14/21 Humor Herold ***** válasza:
100%
Látod-látod... hány bűncselekményt tudtak volna felderíteni és mennyi bűnözőt tudtak volna elkapni azalatt az idő alatt, míg a leveleiddel és a válaszadással foglalkoztak...
2022. márc. 7. 05:49
 15/21 A kérdező kommentje:

Éjjszaka megint írtam egy e-mail üzenetet a rendőrségre, amit ma ha bementek már megkaptak. Egy új hét első munkanapján üdvözöltem őket.

Leírtam nekik, hogy hülyök megfelé, mert a múlthéten egyik este éjjfélkor lementem és az egyik buszmegàlló üvegét megtisztítottam. Vittem domestost, pet palackokba vizet, rongyot és szépen megtörölgettem a buszmegálló üvegeit.

Leírtam mailemben, hogy a Záhony-Debrecen-Budapest vasútvonalon melyik vonatokat vezetik Debrecen, Nyíregyháza, Püspökladány telepállomású mozdonyvezetők.

Azt is leírtam nekik, hogy Kínában elefántcsorda kóborol és egyre gyakrabban kerülnek emberekkel szembe az elefántok, de nincsenek az emberekre veszélyben. Egyre több a pufferzóna, így elkerülhetetlen, hogy a csordával ne találkozzanak emberek.

2022. márc. 7. 11:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezeket miért írtad meg a rend őreinek?
2022. márc. 7. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:

ÉN RÁJÖTTEM MI A GOND!!

"Leírtam nekik, hogy.."

Azért nem írnak választ, mert nem volt kérdés az e-mailben!

Logikus, így tényleg, mire válaszoljanak szegény debreceni rendőrök?

2022. márc. 7. 15:25
 18/21 A kérdező kommentje:

#16!

Hát, hogy legalább jót is írjak.

2022. márc. 7. 16:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Nálunk ma süt a nap.

⬇️

Ez egy kijelentés. Nem kérdőmondat, nem kell rá válaszolni.

------

Hülyök megfelé, mert a múlthéten egyik este éjjfélkor lementem és az egyik buszmegàlló üvegét megtisztítottam. Vittem domestost, pet palackokba vizet, rongyot és szépen megtörölgettem a buszmegálló üvegeit.

Kínában elefántcsorda kóborol és egyre gyakrabban kerülnek emberekkel szembe az elefántok, de nincsenek az emberekre veszélyben. Egyre több a pufferzóna, így elkerülhetetlen, hogy a csordával ne találkozzanak emberek.

⬇️

Ezek is kijelentések. Nem kérdőmondatok, nem kell rájuk válaszolni.

2022. márc. 7. 17:09
 20/21 A kérdező kommentje:

Ma voltam a pszichiátriai betegségemmel a pszichiátrián, csak kontrollra kellett visszamenni.

Kérdezték, hogy vagyok stb.

Meséltem nekik, hogy miket írok a rendőrségre a vasút vonatokról, meg az elefántcsordáról, amit éjjel is küldtem a rendőrségre és most olvastam az ambuláns lap én példányomat, hogy bele van írva, beleírták a pszichiátrián, hogy jól érzi magát, panasz nincs, január 13-án szabadult a bv ből, rendőrségre e-maileket szokott írni zavaros tartalommal. Ezt írták.

2022. márc. 7. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!