A Bűnügyi alosztályvezető privát számon hívni valakit?
Ma délelőtt egy "PRIVÁT SZÁM" kiírással volt egy nem fogadott hívásom.
Lehet a rendőrségről hívtak, ha onnan, sejtem, miért.
Noha a városi kapitányságon nincs már ellenem ügy folyamatba, mert bírói szakba van az ügy, volt egy kérdésem e-mailen a rendőrség felé, nem válaszoltak, szóvá tettem ismétce-mailen, hogy miértcnem válaszoltak, majd tegnap elengedtem ismét egy e-mailt, hogy mi az amiért nem válaszolnak és egy -szerintem nem-, de lehet -szerintük- egy nagyon gyerekes dolgot is írtam az e-mailbe, amit olvasva, lehet nagyot röhögtek, de lehet nem.
Az én elképzelésem az, hogy lehet a rendőrség hívott.
Tavaly és azelőtt, ha hívott a rendőrség mindig egy 30-as mobilszámot írt ki, a nyomozó ugyan vezetékesről hívott, a rendszer generált egy mobil számot. Most viszont tiszta privát szám volt. Lehet azért, mert most nem a nyomozó akart hívni, hanem az alosztályvezető és meg akart kérni, hogy a beosztottjainak ne küldjek hülyeség üzenetet, ne raboljam az idejüket és ezért volt tiszta privát?
Helyesen a kérdés:
A Bűnügyi alosztályvezető privát számon SZOKOTT hívni valakit?
Mert az e-mail végén azt írtam, hogy "Hazafelé tart a több mint másfél éve Kínában kóborló elefántcsorda. A csorda nagy feltehetően élelem hiány miatt indult útnak. Kína azon kevés helyek egyike, ahol a vadon élő elefántpopuláció nő a sikeres fajmegőrzési erőfeszítéseknek köszönhetően. Egyedszámuk fél évszázad alatt csaknem megduplázódott."
Ezt azért írtam a végére, mivel ismerem a nyomozókat, ők is engem és, hogy valami jót is írjak.
Ő írta egyszer nekem privátba.
Azt írta, hogy ő dr. Kujbus Mária, 51 éves, Békéscsabán lakik és a Békéscsabai Járási Ügyészségen dolgozik mint ügyész. A Fellebbviteli Főügyészségnél. Ő írta anno privátba. Nem is értem, hogy valaki miért ír ilyeneket privátba magáról. Ez nem az az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!