Olyan van, hogy valakit kiengednek előzetes letartóztatásból?
Figyelt kérdés
Szóval, h bent van és egyszer csak kiengedik szabadlábra. Nem házi őrízetbe meg lakhelyelhagyási tilalomra, hanem full szabadlábra. Ha igen, akkor mikor és milyen bűnesetekben?2022. febr. 9. 21:15
1/10 A kérdező kommentje:
Tehát nem házi őrízetbe, nem is lakhely elhagyási tilalomra, hanem full szabadlábra, hogy mehet szabadon bárhová?
2022. febr. 9. 21:16
5/10 anonim válasza:
Ja és ritka és csak akkor, ha piti az ügy. #4 - es voltam.
6/10 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló! Nem vagyok levike, nem is értem, hogy honnan gondolsz ilyen hülyeséget.
2022. febr. 9. 21:32
7/10 anonim válasza:
Valahogy mégis tisztában vagy vele ki az a levike.
8/10 anonim válasza:
Természetesen van ilyen, például ha az eljárás megszakad (pl. mert a bíróság nem találja a vádlottat bűnösnek), vagy például ha a kiszabott büntetés hosszát már leülte előzetesben az illető.
9/10 anonim válasza:
Igen, nem etetnek tovább bent ha az előzetes feltételei már nem állnak fenn. Bizonyítottság hiánya, bírói végzés, bűncselekmény súlya, kitartó ügyvédi munka stb
10/10 Fsms válasza:
Levike, igen. Csak ne találkozz rendőrökkel mecsetek, sportlétesítmények közelében. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!