A rendőrök mindig meg fogják kérdezni, hogy honnan való az a pénz, ami nálam van?
Figyelt kérdés
Ahol élek sajnos ismernek a rendőrök, voltak ügyeim és ugye jelenleg munkahelyem nincs.
Pénteken megállítottak a rendőrök és a pénztárcámban lévő 4.500 forintot megkérdezték honnan van, amikor munkahely nincs.
Ezek azt hiszik, hogy ha már nálam pénz van, az bűncselekményből való.
A jövőben is várható ilyen ellenőrzés és meg fogják kérdezni, hogy a nálam lévő pénz honnan van?
Kérlek titeket, hogy normális választ adjatok, a kötekedők mellőzzenek!
Köszönöm, hogy megérted🙂!
2022. jan. 31. 14:50
11/18 A kérdező kommentje:
Ez egy kérdező-válaszoló oldal.
Ne legyen már baj, hogy én itt egy felhasználó vagyok, aki kérdéseket teszek fel.
2022. jan. 31. 18:52
12/18 anonim válasza:
De ha nem érdekel,akkor minek kérdezel róla?
13/18 anonim válasza:
Nyugi gyerekek. Lassan visszakerül de akkor 3 évig nem látjuk.
14/18 anonim válasza:
A kérdéseid nem kérdések b@5zod, hanem novellagyűjtemény!
15/18 anonim válasza:
Levike! Az egyik előző kérdésnél sem válaszoltál arra, ami már itt is feltettek neked. Minek ez a sok értelmetlen kérdésnek álcázott blogolás? Ennyire élvezed, hogy szellemi fogyatékosnak néznek, meg gúnyolódnak rajtad? Még a police.hu-s vagy blikk-es cikket is néha belinkeled, meg úgy teszel, hogy ügyészasszonynak nézel néha 1-1 hozzászólót. Te valójában nem kérdezel, hanem trollkodva chatelni akarsz. Van amikor kapsz érdemi választ is, persze én egy köszönöm hozzászólást sem láttam tőled. Sok sikert a napi 4-5 értelmetlen kérdéskiíráshoz.
16/18 A kérdező kommentje:
Normális ember, ha látja magát, hogy felkerűlt a hírekbe, nem fitogtatja magát. Normális ember nem büszkélkedik vele.
2022. jan. 31. 20:23
17/18 anonim válasza:
És te nem akarsz normális embernek legalább csak látszódni, vagy megpróbálni úgy viselkedni?
18/18 A kérdező kommentje:
De
2022. jan. 31. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!