A rendőröknek jár valamiféle albérlet-támogatás?
Még nem döntöttem el, lehet hogy rendőr szeretnék lenni. De Kérdés, ha az ember lakhelyétől távol kell szolgálatot teljesítenie, teszem azt a határon pl., valamiféle támogatást kapnak lakhatásra? Vagy hol szállásolják el őket?
Csak mert egy átlag rendőr olyan 180 körül keres ugyebár. Egy albérlet meg 80+rezsitől kezdődik azaz olyan 120 körül cakpakk. De akkor még nem evett, nem fizetett telefonszámlát, nem ruházkodott stb.
Mire?
Akkor vagy mindenki kap támogatást vagy senki. Ez már nem a Kádár rendszer.
Üdv: Columbo
Semmi.
Semmi. Elégedjenek meg azzal amit kapnak.
Mert elmegyek a városi kapitányságra és viszek neki egy lufit, azt kösse fel a nyomozó az irodába a plafonra. Ha mennek az ügyfelek kihallgatásra, hadd rőhögjenek egyet.😂
Szolgálati lakást, lakástámogatást, vagy apartmant kapnak.
Ezek egy-ötfős lakások, vagy lakásrészek. Utóbbi alatt olyat értek, ami 1-2 ágyas, konyha nincs, csak háló+fürdő. Ilyen van néhány KR-nél, 20 ezer forint havonta. Nagyobb lakás már 30-50 ezer forint, de közel sem 100 ezer, mert ezek szolgálatiak, az állomány tagjainak részére van fenntartva.
"de közel sem 100 ezer, mert ezek szolgálatiak, az állomány tagjainak részére van fenntartva"
De szépen hangzik ez leírva. Mese habbal.
1-es, nem tudom ki az a Levike, de sajnos nem is érdekel!
2-es, azért ez nem így van. Ha kitalálják hogy neked az ország másik felében a lakásodtól fényévekre kell dolgoznod, azért szerintem úgy fair ha kapsz segítséget valamilyen formában.
Ez nem arról szól hogy te döntöd el hol dolgozol, oda mész ahová küldenek.
4-es, marhára poénos vagy. Ja, nem.
5, neked köszi!
Azért volt a kérdés, mert nem tudom elképzelni, hogyan él meg egy átlag járőr/határrendész stb abból a cirka 180e-ből, ha még a lakhatását is neki kellene állnia. Márpedig ha valahova vezényelnek laknod kell valahol. Enned is. Telefonszámlát fizetni. Öltözködni. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!