Bűnismétlés veszélye miatt, hogy nem maradtam tovább letartóztatásban?
Előre szólok, hogy még jó, hogy nem maradtam, hisz örülök, hogy kijöttem, csak érdekel.
A vádiratban, amennyiben előkészítő ülésen beismerek, lemondok a tárgyalásról úgy 1 év 6 hó börtön fokozat volt az indítvány.
Mdgjegyzem az ügy halmazatba 4 és fél évig terjedő szab.vesztéssel büntetendő max.
Beismertem és lemondtam a tárgyalásról és ítélet született. Az ügyészi indítvánnyal egyező 1 év 6 hóra ítéltek.
Fellebbezt egyhítésért és az ügy nem jogerős, majd az előkészítő űlés végén dönteni kellett a letartóztatás helyzetéről.
Meglepődtem mikor az ügyész mondta a bírónak, hogy totábbra nem indokolt a letartóztetás. Ugye én is az ügyvéd is ugyanezt kérte és a bíró szabadlábra helyezett.
Szökés, elrejtőzés és bűnismétlés miatt voltam letartóztatásban, de ugye 1 év 6 hót kaptam, amiből letartóztatásban 8 es fél hót ültem, így még majdnem egy év amit űlni kéne, de nem kell, mert a kedvezmény kejön és kb.3 hónapra kell bemennem ha helybenhagyják.
Emiatt a szókés nem á fent, de azt mindenki tudja, hogy a bűnismétlés fennáll, mert 6x voltam büntetve, egy rablási ügy máshol most is folyamatba van ellenem, tehát úgyis tudják, hogy a bünismètlés fennáll, mert hiába mondom, hogy nem lopok többet, ezt úgy sem hiszik el.
Ügyhogy a bünismétlés àllt cssk egyedűl fent, de csak azért nem tartottak már ott. A szökés elrejtőzéstől tartottak.
Bűnismétléssel, csak azzal az egy indokkal, hogyhogy nem tartották fent tovább a letartóztatást?
Sokan mondták, hogy a bírói gyakorlat szerint egyedűl búnismétlésnél nem szokták fennttartani, általában hozzá kell még jönni valami más különös oknak is.
Igaz ez?
De mindent elismetrem. A békéscsabaiba van a tagadás a mai napig.
Higyjétek el a börtönbe 2021.augusztus 9-én délben valami megfogott, hogy imádkoznom kell, meg kell fogadnom, hogy többet nem lopok, be kell tartanom és a Jóisten kivisz.
Akkor az Isten már tudta, hogy még egy párszor meghosszabbítanak, de majd 2022 jan. 13-án kivisz a börtönből. Ő már ezt augusztusba tudta.
Ez igaz. A börtönben megtértem, lelkészhez jàrtam, kaptam tőle Bibliát és.
Most nem szórakozásból írom ezt, tényleg ez történt, hogy megtértem.
Nos.
A valós letartóztatási ok az volt, hogy a VÁRHATÓ ítélet mértéke (4,5 év) akkora volt, hogy tartani kellett a szökéstől és elrejtőzéstől. Kaptál másfél évet ami nem számít soknak
A másodfok igazából csak formalitás, helyben fogja hagyni tárgyalás nélkül.
Ha nem vonulsz be az az ügyet már nem húzza el, tehát mehetsz isten hírével.
Ennyi.
Levente, azért engedtek el, mert az előzetes azt jelenti, hogy ítélet nélküli rab...
Te meg már kaptl ítletet, amiben majd egyszer kapod a behívódat, addig meg élvezd a szabadságot és ne lopj, mert nincs értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!