Pár hónapja zaklat valaki állandóan telefonon és most megtudtam, hogy kicsoda, mi a teendő ilyenkor?
+36 30 880 6914
Ilyeneket szól bele, hogy haljon meg anyád, legyél rákos, stb..
Mondjuk azzal hogy a szamat ideirtad nagy nyilvanossag ele nem volt okos dolog. Ugyanis a telefonszam is szemelyes adatnak minosul.
En nem irtam volna ki a szamat, enelkul is ertjuk a kerdest.
Csakhogy ezert teged is feljelenthet vagy maganvadas inditvanyt nyujthat be a birosagra.
Ugyanis amig pl zaklatasert nem itelik el, addig nem bunos. Es ezt nem is terjesztheted rola. Viszont Te mar most megvadoltad (fuggetlenul hogy jogos-e vagy sem). Nagy nyilvanossag elott ragalmazod es a szamat is ideirtad.
Ertsd, nem basztatni akarlak. Es sajnalom hogy zaklatnak. De sajnos olyan a magyar jogrendszer, hogy ilyenbol siman neked is bajod lehet.
Szoval csak jot szeretnek...
Probald a GYK ugyfelszolgalatot megkerni hogy a szamot toroljek. Vagy mondjuk az utolso negy szamjegyet csillagozzak ki.
Ha nekem nem hiszel, kerdezz olyat (de ne itt) aki biztosan ert a joghoz.
Elozo kieg:
Gondolj bele ha mondjuk veletlenul nem is tudjak rabizonyitani. Elofordulhat...
Es most gondold at a helyeben. Te feljekentetted de a hatosag nem tudja bizonyutani. Es megtalalja hogy itt a telefonszamaval szerepel mint zaklato. Pedig papirja lesz hogy nem az. Szerinted ezutan kihagyna azt a lehetoseget hogy elegtetelt vegyen? Es a vegen Te szivhatod meg...
Meg ha neked is van igazad... ne hagyj tamadasi feluletet!
Ertem.. elfogadom az indokod.
En csak joszandekbol szoltam. De a Te dolgod mit csinalsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!