Olyankor mit csinálnak, ha TEK-es rajtaütéskor a célszemély éppen a WC-n ül?
Tehát mint amiket fel szoktak tenni rendőrség youtube-ra, hogy egy veszélyes bűnözőt rajtaütéssel kapnak el, kapu betör, ajtó betör és úgy.
Ha ilyenkor a célszemély mondjuk éppen a WC-n ül akkor mit csinálnak? Onnan is azonnal kirángatják?
Pár éve volt felénk ilyen.
Települést nem akarom leírni, mert sokan fogják tudni ki volt.
Mondjuk hogy vállalkozó volt, abból is a dörzsöltebb fajta.
Jött is két villogós kocsi hajnalban.Én már készültem melóba, ablakból néztem végig.
Beugráltak a kerítésen, eddig minden könnyen ment.
Majd szegények a nagy kapkodásba elfejeltették megnézni hogy kutyák őrzik a házat.Jött is kettő akkor rotweiler, hogy gyorsabban ugráltak ki a kerítésen, mint ahogy bemásztak.Én úgy röhögtem, mintha vígjátékot néztem volna.
Aztán kicsalták a két blükit, mentek ajtót nyitni.Faltörő kos neki,bumm,bumm,bumm nem megy.
megint megpróbálják.
Nem megy.
Valami hihetetlen vastag páncélajtó volt a bejáratnál, még tankkal sem lehetett volna áttörni.
Szegények megint visszavonulót fújtak, de az ajtóban kamera volt, gondolom a tulaj jókat röhögött rajtuk.
Utána hangosbemondóval próbálkoztak, akkor jött ki a tulaj, kb 20 perc után.
Ennyit a gyors beavatkozásról.Szépen felöltözködve, kezében egy zsák összecsomagolt cuccal.
Már kinnt volt mindenki az utcán szomszédok közül, még viccelődve mondta is nekik a tulaj, ott volt a csengő, miért nem csengettek?
Szegényeket még a szomszédok is kirögöték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!