Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megkerülhetnek a cuccaim valaha?

Megkerülhetnek a cuccaim valaha?

Figyelt kérdés
Kiraboltak az utcán fényes nappal a 13. kerületben. Kitépték a kezemből a táskámat, benne iratok, telefon, lakáskulcs, stb. Kb 20 an voltak körülöttem senki nem segített. Megkerülhetnek a cuccaim valaha? Azóta egyedül rettegek az utcán, el fog múlni ez valaha?
2010. szept. 2. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg soha nem fogod visszakapni a cuccaidat, hacsak nem egy "jótétlélekkel" hozott össze a sors és visszaküldi neked az irataidat (amire valljuk be elég kicsi esély van)!:( nyugodj meg, ez mással is előfordult már, menj ki az utcára, légy magabiztos, és akkor nem fogod bevonzani a rosszat!:) Szerintem egy pár hét és ugyanolyan leszel mint régen!:)

Azért érdemes elmenni a rendőrségre, feljelentést tenni (ha ez még nem történt meg), bankkártyádat tiltasd le és természetesen cseréltesd ki a zárat!

Sajnállak, hogy ez megtörtént veled, biztos szörnyű lehetett átélni, de fel a fejjel!:)

2010. szept. 2. 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm válaszodat
2010. szept. 2. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Arra is minimális esély van, hogy a rablók meglegyenek, de arra, hogy a cuccaid, gyakorlatilag semmi.

Egyébként engem is akartak kirabolni az utcánkban közel 20 éve, de nem sikerült, mert semmi nem volt nálam. Minden esetre jól emlékszem az életérzésre. Pár hétig én is rettegtem, mi lesz, ha újra szembejönnek. Nagyon agresszívek voltak, és kifejezetten rám hajtottak, mert az utca túloldaláról átjöttek. Lefogtak egyből, és már ki is forgatták a zsebeimet. Ezt én még szerényen tűrtem, de miután nem találtak semmit, elkezdtek ütni. Ekkor én is bepöccentem, és sikerült kitépni magam közülük és elrohantam. Egy darabig még féltem, de aztán azt mondtam, féljenek ők. Ha még egyszer előkerülnek, talán sikerül felgöngyölíteni, hogy kik lehettek. De nem kerültek elő.

2010. szept. 6. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ahogy a magyar rendőrségnek nevezett csürhe bandád ismerem a cuccaid tuti biztos nem kerülnek elő! Azért tegyél mindenképpen feljelentést azt nem árthat! A félelem egy idő után biztos el fogmúlni!!!!

2010. szept. 7. 22:30
 5/5 anonim válasza:
elmehetsz feljelentést tenni, ki tudja évek múlva még lehet belőle valami?! vagy pár hónap múlva, esetleg több hasonló incidens is történt a környéken, szerintem ez az egyetlen esély, hátha tudod majd azonosítani ha van kép róla. mindezek mellett szerintem nem ez a realitás sajnos, azért próbáld meg, és fontold meg az önvédelmi eszközök valamelyikét, esetleg valamely önvédelmi rendszert :) fel a fejjel
2010. okt. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!