Egy elektronikus zaklatásnál mégis mit remél a rendőrség attól, ha egy tanyavilágban nyomoznak?
A rendőrség állítása szerint facebookos zaklatások történtek több ízben és sztük csak én követhettem, minden alapos indok nélkül.
E miatt egy Szeged közeli tanyákba járkál ki nyomozni, ahol legtöbb helyen még vezetékes víz illetve áram sincs a mai napig, nem hogy internet.
A rendőrség mit remél attól, ha ilyen helyen nyomoz??
"illetve áram sincs a mai napig, nem hogy internet."
A kérdést kiírni is megoldottaf valahogy nem?
Valamit nagyon összezagyváltál szerintem.
Facebook-os zaklatásnál ott nyomoznak ahol el tudták érni a facebook-ot. Attól mert valami tanya, még lehet ott mobil internet, számítógép stb. Ha kimennek és nem találnak ilyet akkor nem fognak vele foglalkozni.
Tuti nm állnak neki véletlenszerűen a tanyavilágot járni egy facebook-os zaklatás miatt, mivel elektronikusan keresik vissza a zaklatót és annak IP-címére mennek ki. Ha van IP-címe, akkor van áram, van internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!