Mi a teendő abban az esetben hogyha romák immáron 2 napja buliznak és a rendőrség többszöri bejelentés ellenére sem tesz semmit?
Orbitális hangerővel zajlik a buli náluk. De tényleg nagyon hangosak. 1,5-2 km-re élek a roma közösségtől, de csukott ablakon keresztül is kristály tisztán lehet hallani őket.
Készítettem hangfelvételt is, hogy mindent lehet hallani a zenéből, a dalszöveg és a zene is tökéletesen hallható és kivehető.
A rendőrség részére tettem bejelentést, majd több mint 1,5 óra múlva ismét. Azonban semmi sem történt.
Ilyenkor mi a teendő?
Szegedi rendőrök igaz?
Azért nem történik semmi, mert nem érnek rá, utánam nyomoznak.
Ismétlem, nem kérek trollkodást. Valós megoldást szeretnék, mert a munkám során emberekkel kell foglalkoznom, és bármennyire is türelmes vagyok, a fáradtság ezen nem fog segíteni.
Kérlek segítő választ írjatok, és ne trollkodjatok!!!
A város egyébként Szolnok.
1) Mondjuk nem feljelentéssel kezdesz, hanem jó szomszédként átmész és megkéred őket, hogy este 10 után vegyék halkabbra a hangerőt.
2) Füldugó.
3) Jelented a hatóságoknak.
4) Mivel jó szomszédként jó barátok vagytok, osztozol az örömükben és átmész bulizni te is.
5-ös. Mint írtam, de ezek szerint nem tudsz értő olvasást végezni, nem vagyok a szomszédjuk. 1,5-2 kilóméterre élek tőlük. Tehát az átmegyek és megkérem őket nem opció.
A szomszédságból többeket is zavar, ma beszéltük. Tehát nem lennék egyedül.
Nem gondolom hogy füldugót kellene használni azért, mert valaki bulizik túllépve minden határt.
Nem feljelentették őket, hanem a rendőrségnek bejelentést tettem telefonon. A kettő nagyon nem egy és ugyanaz.
A 4-es pontra meg a fent említett ok miatt nem is reagálok.
6-os, fentebb leírtam.
El fogok menni, és feljelentést is fogok tenni a rendőrség ellen.
Máshol ezt a tanácsot kaptam, és akkor elméletileg ki is fogják vizsgálni, hogy miért nem ment ki járőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!