Lehet bajom abból, ha sokszor igazoltatnak?
Már másodszor igazoltattak az évben, azt mondta a rendőr hogy fokozott ellenőrzés, mert a környéken valami drogosokat láttak.
Igen ám, viszont én egy teljesen átlagos és ártalmatlan emberke vagyok, csupán egyéni az öltözködésem és lehet amiatt kapnak vérszemet hogy tuti találnak drogot.
Ez nem teljesen zavarna (attól eltekintve hogy semmi joguk nincsen hozzá), attól félek viszont hogy számontartják kit hányszor igazoltatnak, és a végén még rám állnak a zsaruk, csak mert "úgy néz ki mint egy bűnöző, tuti találunk valami mocskot a körme alatt".
Egy tisztességes országban nem kell attól tartania az embernek a rendőröktől, mert ha nem csinál rosszat nincs mitől félnie, viszont ez Magyarország ahol az ártatlan embereket cseszegetik és a korrupt embereknek néznek el mindent.
Van joguk hozzá.
Valóban, ha semmi bűnt nem követtél el, mitől is tartasz pontosan?
2. válasz:
Jogos indok nélkül nem lehet igazoltatni, de menjünk át efelett mert ez csak az írott törvény része és nem hiszem hogy érdekli a rendőröket.
Mint mondtam, nem attól tartok hogy lebukok valamivel, hanem hogy elkezdenek megfigyelni, követni a zsaruk, vagy túlkapást követnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!