Ettől ugye nem leszek vamzer?
egyik haverommal volt egy ügyem (nem komoly), engem a helyszínen visszatartottak ő elmenekült
hagyott dns-t, ujjlenyomatot meg kamerán is látszott az arca
így is úgy is be tudták volna azonosítani de amikor a rendőr kérdezte hogy ki ez meg hol lakik csak egy nevet mondtam ami nem az övé volt de pár betű eltéréssel nagyon úgy hangzott amire a rendőrök rájöttek hogy kamuztam addigra nyertem neki annyi időt hogy le tudta dobni a cuccát amiért többet kapott volna ha megtalálják nála
a "hol lakik"ra meg annyit mondtam nem tudom pontosan csak mondtam egy környéket
egyikőnk se kapott semmit
ettől ugye nem vagyok spicli??
meg ha valami komolyabbal kapnak el akkor semmire se válaszoltam volna
A jog szerint hamis tanúzás amit tettél, a bűnöző szubkultúrában meg vamzerkodás.
A rendőrök szeretik egymás ellen hangolni a társtetteseket.
Ha egyik elárulta csak kicsit is a másikat, akkor kb. erről értesül az elárult tettes:
“A bűntársa már mindent bevallott. Tudjuk tőle, hogy maga tervelte ki a bűncselekményt, maga vette rá fenyegetéssel és zsarolással arra, hogy társtettese legyen. Tudjuk azt is, hogy maga szerepe ebben sokkal súlyosabb volt, maga követte el a … bűncselekményt, társa ehhez csupán csak falazott. Teljeskörű, feltáró vallomása és ügyészséggel kötött egyezsége miatt ő megússza pénzbüntetéssel ha minden úgy történt, ahogy az vallomásában áll, magát meg jól itt hagyta a slamasztikában.”
csak egy hülyeséget.. betörés ami haveromnak betöréses lopás lett volna ha nem lettem volna kedves hangulatomban
a 3-asnak ez még vallomás elött volt a helyszínen
az ügy komolysága: idézem a rendőröket "ha az az élettelen biztonsági nem hívja a 112-t akkor mindenki lezsarta volna"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!