Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy gyalogost megszondáztathat...

Egy gyalogost megszondáztathat egy rendőr? Én még ilyet nem is hallottam!

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 22:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. aug. 26. 22:46
 2/12 anonim válasza:
38%
szerintem sem. hogy jön ö ahoz. én már elkértem volna az igazolványát,hogy bizonyitsa elöször is azt,hogy rendör,és aztán kérdöre vonnám.Miért nem azzal törödnek amivel kell.!!!
2010. aug. 26. 22:48
 3/12 anonim ***** válasza:

jah aztán megbüntet ittas gyaloglásért...

én se hallottam ilyenről. max csendháborításért szólhat, meg léphet fel.

2010. aug. 26. 22:58
 4/12 anonim ***** válasza:
de elvileg közterületen nem szabad inni,meg nyitott alkohollal rohangálni..mármint üveggel.de igazából nemkell félni tőle szerintem.max akkor szólnának,ha már annyira bevagy állva,hogy az út közepén fekszel,meg ilyenek.akkor büntethetnek,de ha nem fajul el a dolog,akkor ne parázz
2010. aug. 26. 23:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha éjjel részegen ordibálsz és dülöngélsz (stb.) az utcán, elkérhetik a személyidet, ha nincs nálad irat, elvileg bevisznek, és valaki "kivált" onnan. De szondát gyalogossal biztos nemfognak fujatni, mert minek?
2010. aug. 26. 23:10
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Közterületen tilos alkoholt fogyasztani azért elő lehet állítani. És ha nagyon részeg akkor kijózanítóba lehet szállítani.
2010. aug. 26. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A mi utcánkban van egy szobor. egy pasi levizelte a múltkor, és pont arra jött két rendőr, és megszondáztatták. Szerintem megtehetik, ha az illető a viselkedésével okot ad rá.
2010. aug. 26. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem se lehetséges, de ha meg kéred az igazolványát akkor az a baj
2010. aug. 26. 23:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen megszondáztathatja, de ehhez vagy balesetet kell okoznia (gy.k. lelép az autó elé, ami összetörik), vagy bűncselekményt kell elkövetnie (pl. tör-zúz)
2010. aug. 26. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Ígyvan utcán nem ihatsz, nyitott alkohol nem lehet nálad.

Nem garázdálkodhatsz és hangoskodhatsz.

Nem szeghetsz gyalogosra vonatkozó közlekedési szabályt.

Ha ez nincs, egészen nyugodtan gyalogolhatsz részegen, a kutyát nem érdekli... ilyenért rendőr nem szondáztat, bár igazoltathat. Ha a gyalogoson látja hogy ittas, de a fenti kihágások egyikét sem követi el, akkor max irigy lesz, hogy ő még szolgálatban van :)

2010. aug. 27. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!