Idézést kaptam a rendőrségtől hogy be kell mennem. Fogalmam sincs miért, nem részletezi az idézés. Ezt nem kéne megindokolniuk, pontosan miért is hívnának be?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 14:59
21/54 árokpart válasza:
10-es Őrizetbevételnél olyat nem tehetnek joga van hazatelefonálni a gyanúsítottnak, főleg úgy, hogy ameddig valakit a bíróság nem ítél el addig az civil ember.
22/54 A kérdező kommentje:
Ez gondolom még "csak" meghallgatás lenne, onnan nem visznek el bilincsbe verve.
2021. máj. 14. 15:21
23/54 árokpart válasza:
20-as Nincsen ilyen Magyarországon, hogy nem lehet a rendőrségről hazatelefonálni, nem Dél-Amerikában vagyunk. Ne viccelj olyat nem lehet csinálni, hogy valaki nem szólhat, hogy hol van az már emberrablás lenne ne vicceljél már.
24/54 anonim válasza:
25/54 A kérdező kommentje:
Tudom hogy megtagadhatom a vallomástételt, ügyvéd jelenléte nélkül nem is beszélnék.
2021. máj. 14. 15:25
26/54 anonim válasza:
Ne aggódj, egyelőre nem tudod miről van szó.
27/54 A kérdező kommentje:
Hát pedig megesz az ideg....
2021. máj. 14. 15:28
28/54 anonim válasza:
Az is lehet, hogy olyasmi, amire nem is gondolsz. Pl. kitetted valakinek a képét a netre az engedélye nélkül, vagy nyomultál egy lányra, aki ezt zaklatásnak vette, és feljelentett vagy ki tudja.
29/54 anonim válasza:
Vagy az is lehet hogy tévesen vádolnak.
30/54 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Nincs autóm, így ittas vezetés kizárva. Netre sem tettem ki senki engedélye nélkül a képét, nem öltem embert, nem fenyegettem és zaklattam senkit.
2021. máj. 14. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!