Hogy megkapta az-e mailt a nyomozó, ezért tényleg ciki volt felhívni?
Nos egy dolog elleni ügy iratanyag az ügyészségen van már, azonban visszadobta az ügyész a nyomozóhoz, aki pedig a multkor felhívott és megbeszéltük a további helyzetet, de kérte, hogy e-mailt is írjak, hogy lássa az ügyész, hogy én is nyilatkoztam. Még pénteken megírtam az e-mailt a városi kapitányságra.
Ma felhívtam a nyomozót, csak azért, hogy megkérdezzem, hogy megkapta-e az e-mailt, felelte megkapta.
Ma délelőtt volt át anyukám nálunk és mondtam neki, hogy felhívtam a nyomozót. Erre azt mondta édesanyám, hogy "Te tényleg ennyire hülyének akarod magad nézetni?" Azt mondta, hogy véleménye szerint ugye nekem a telefonba azt mondta a nyomozó, hogy megkapta, de mikor letette a telefont, biztos ott röhögtek egyet egymás közt. De ez csak édesanyám véleménye.
Én meg úgy vagyok vele, hogy egy büntetőügy elég komoly dolog és mivel az e-mail nem igazol vissza, hogy megkapta vagy sem, telefonon érdeklődtem.
Most ezért, hogy megkapta -e az e-mailt a nyomozóhölgy, tényleg ciki volt felhívni vagy sem?
3 büntető eljárás.
Van a békéscsabai rablás bűntett lopás vétség vád.
Van Debrecenbe a sátor lopási ügy
Van a Poffice-os űgy, amiben a Poffice oktató bázisról loptam ez a főgyanúsítás, és ehhez jön, hogy máshol sportcsarnokból fiatal lányoktól és két különböző sporttelepről pénzt loptam.
Csak azért sorolom őszintén mert az #1 kérdezte, hogy hány eljárás, meg hogy érdemben tudjatok segítani vákaszaitokkal.
Ez megint csak nem Levike, hanem az az imposztor aki már napok óta Levike nevében ír ki kérdéseket. Gondolom jó nagyokat maszturbál a válaszokat olvasgatva.
Amúgy egész szépen fejlődik, mostmár legalább fordított ékezetek eltűntek a szövegből.
Egy napon talán képes lesz Levike stílusát is utánozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!